Zambeste larg cu ajutorul cosmeticii dentare

Benjamin Franklin a spus candva urmatoarele cuvinte: “Ea rade la tot ceea ce spui. De ce? Pentru ca are dinti frumosi.”

Este adevarat ca oamenii care sunt increzatori in zambetul lor sunt mai predispusi sa zambeasca, sa rada si chiar sa vorbeasca – pentru ca nu se tem ca altii le vor observa dintii.

Medicii stomatologi constata ca pacientii lor tind sa fie din ce in ce mai preocupati de estetica lor dentara. Cele mai obisnuite probleme estetica cu care se confrunta sunt dintii galbeni sau gri, dintii strambi, dintii lipsa si dintii ciopliti. Iar sentimentul placut de care au parte cand pacientii le parasesc cabinetele, cu zambetul pe care si l-au dorit de ani de zile, este de-a dreptul coplesitor!

Daca ai si tu dinti patati, dinti lipsa, dinti strambi sau alte probleme dentare, mergi cu incredere la stomatolog! In ziua de azi, cosmetica dentara are o solutie pentru absolut orice! Unele pete dentare sunt prea agresive pentru albirea dintilor si nu pot fi indepartate complet, in aceste cazuri, medicii sugerand ca varianta, dinti din zirconiu, acestia fiind mult mai buni decat fatetele din portelan, deoarece prezinta cateva avantaje in plus. Dar, pana la urma, trebuie sa stii ca, indiferent de pata sau de problema, dentistii au o solutie!

Nimeni nu ar trebui sa traiasca cu goluri in dantura. Stomatologia are o sumedenie de tratamente pentru inlocuirea golurilor: punti dentare, coroane dentare, implanturi dentare si proteze, astfel incat pacientii sa aiba capacitatea completa de a mesteca mancarea si de a vorbi. In cele din urma, aceste tratamente ii ajuta pe pacienti sa zambeasca larg, fara a se simti stanjeniti ca ar avea o problema estetica dentara, bucurandu-se din plin de frumusetile vietii!

Dintii strambi pot fi indreptati printr-o varietate de moduri. Daca dintii sunt nealiniati doar putin, intr-un mod mai superficial, fatetele din zirconiu sunt, dupa cum am mai mentionat, cea mai buna solutie. In cazul in care dintii necesita o indreptare serioasa, stomatologul isi va indrepta pacientul catre un ortodont pentru a urma un tratament cu aparat dentar.

Alteori, forma dintilor ii determina pe pacienti sa apeleze la cosmetica dentara. Daca dintii sunt prea mici, prea mari, au fost rupti sau ciopliti, pot avea in continuare zambetul dorit! Coroanele, fatetele si alte proceduri cosmetice pot remedia oricare dintre aceste probleme.

Speram ca acest articol iti ofera o idee despre posibilitatile enorme oferite de cosmetica dentara pentru a-ti reface si revitaliza zambetul.