Yiara cheia frumusetea tenului

Ai porii dilatati si ai nevoie de un tratament pori dilatati? Cu un tratament pori dilatati adecvat, rezultatele se vad inca de la prima sedinta!

Porii dilatati sunt o problema cu care se confrunta foarte multe persoane, atat femei, dar si barbati. Nu este o conditie medicala ce pune probleme de sanatate, insa aspectul este deranjant. De fapt, cine nu si-ar dori un ten “de portelan”, neted si uniform? Astazi vedem ce sunt porii dilatati, de ce apar si daca pot fi tratati.

Acestia reprezinta deschiderea foliculului pilosebaceu la suprafata pielii, un canal prin care se elimina sebumul, produsul de secretie al glandelor sebacee . Nu exista un tratament care sa schimbe pentru totdeauna dimensiunea porilor, ci acestia pot fi micsorati si dimensiunea lor sa fie tinuta in control repetand tratamentul de pori dilatati.

Cauzele acestora pot fi mai multe, precum: factorul genetic, excesul secretiei de sebum (problema comuna tuturor persoanelor cu un ten hiperseboreic), varsta (pe masura ce imbatranim, ne pierdem fermitatea si elasticitatea pielii ), fotoimbatranirea (o cauza tot mai frecventa din cauza expunerii excesive la soare).

Este necesara o injgrijire regulata, profesionala la cabinetul medicului dermatolog sau estetician, unde vei beneficia de o schema de tratament.

Clinica Yiara iti pune la dispozitie tratamente faciale pentru toate tipurile de ten si pentru toate problemele tenului. Tratamente cu acid hialuronic, tratamente prntru pori dilatati tratament – laser Clear Lift, tratament cu botox, tratamentul vampir, hidrodermaabraziune cu Hydrafacial, tratament cu rejuvenare faciala si asa mai departe.

In cazul porilor dilatati ai nevoie de tratamentul laser cu tehnologia de ultima generatie Clear Lift ce imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminous si micsoreaza porii pentru un aspect neted si proaspat al pielii.

Clinica Yiara este alegerea ideala pentru a te bucura de un ten perfect, dar si pentru a avea corpul la care visezi, pentru ca pe langa tratamentele faciale oferite, aici poti beneficia si de cele mai noi tratamente corporale.