Viziteaza Muntenegru!

Desi Muntenegru este o tara relativ mica ca si dimensiuni, aici ai sansa de a vedea un numar impresionant de minuni naturale, dar si facute de mana omului. De la an la an, reputatia acestei locatii creste, din ce in ce mai multi turisti recomandand-o ca o tara pe care trebuie sa o vezi neaparat. Acum ai ocazia unei excursii Muntenegru prin intermediul agentiei Oxigentour. Pretul unei asemenea excursii nu este deloc mare si lucrurile pe care le poti vedea sunt, intr-adevar, impresionante.

De fapt, cu Oxigentour vei avea parte de o plimbare de 4 zile, in care vei vedea si Bosnia, dar si Serbia. Iata traseul pe care il propun cei de la Oxigentour: In prima zi se va pleca din Bucuresti, din fata hotelului Horoscop. Pentru cei care nu sunt din capitala, acestia trebuie sa stie ca hotelul se afla in Piata Unirii. Apoi, cu autocarul, se va urma traseul Bucuresti-Pitesti-Craiova-Turnu Severin. In jurul pranzului se va ajunge in Sarajevo. Aceasta este capitala Bosiniei si Hertegovinei, dar si cel mai mare centru urban al acestei tari. Este un oras celebru, mai ales pentru diversitatea religioasa.

Dupa cazare, impreuna cu ghizii, turistii se vor plimba prin vechiul oras cunoscut in istorie ca locul de unde a inceput Primul Razboi Mondial. Cu toate acestea, Sarajevo a inceput sa se modernizeze foarte mult, dovada fiind cladiri precum Bosmal City Center, Avaz Twist Tower, BBI Center sau Sarajevo City Center. 2. A doua zi se va urma ruta Sarajevo-Foca-Scepan Polje. Se va ajunge in zona canionului Tara. Podul aflat la 150 m inaltime este cunoscut ca fiind unul din cele mai frumoase din lume. Canionul are o lungime de 82 km, fiind imprejmuit de paduri dense de pin si lacuri cu apa limpede. Este unul din cele mai mari din Europa, despartind Parcul National Durmitor, declarat parte din Patrimoniul UNESCO.

Aici se poate face rafting, jeep safari si multe alte activitati ce presupun multa adrenalina. Raftingul in acest canion este insa cea mai cunoscuta activitate. Seara, dupa atata distractie, turistii se vor delecta cu o cina in traditionalul stil sarbesc. Va fi o experienta minunata si o oportunitate fantastica de socializare. 3. In a treia zi se va porni spre Blegrad, capitala Serbiei. Aici turistii vor admira citadela Kalemegdan. Aceasta este o comoara a Belgradului. Este o zona inverzita superba si o fortareata cu o panorama extraordinara asupra noului Belgrad si spre Sava si Dunare. Inca din timpurile Romei Antice si pana in zilele noastre, Kalemegdan a fost centrul multor evenimente .

A fost distrus si reconstruit de multe ori. De aceea, citadela are influente ale civilizatiei vestice si orientale. Intreaga zona are muzee, galerii, restaurante si Gradina Zoologica. De asemenea, in Blegrad mai pot fi vizitate Biserica Sf. Sava si Parlamentul. Iar seara, ca de obicei, va fi o super petrecere alaturi de personalul Oxigentour. 4. Ultima zi, dupa micul dejun, va fi ziua in care turistii se vor desparti de frumoasa experienta. Insa, pentru oricine doreste sa revina sau vrea o alta experienta intr-o alta tara sau locatie, Oxigentour sta la dispozitie oricand, cu oferte exceptionale.