writer

Unde gasesti produse Emeka la preturi avantajoase

Hartie igienica Emeka este fabricata in 3 straturi si parfuma, mai mult si mai puternic ca niciodata. Confectionata dintr-un material natural 100% celuloza, hartia igienica Emeka are o nuanta alba si o moliciune irezistibila. Noua hartie igienica de la Emeka ramane sanatoasa, chiar si atunci cand este umeda. In acest fel nu trebuie sa cheltui atat de mult, ci sa economisesti bani.

Materialul de pornire pentru productia de role de hartie igienica si prosoape de hartie Emeka, este celuloza, care este baza pentru scopuri sanitare. Emeka produce hartie igienica si prosoape de hartie testate dermatologic pentru siguranta in utilizare, de cea mai buna calitate, din fibre de celuloza 100% natural.

Hartie igienica Emeka

Linia profesionala de hartie igienica Emeka include 3 tipuri de hartie igienica Emeka, Linden Blossom, Paradise si Ocean Breeze, in role de hartie standard, ambalate in pachete de 8 role. Produsele sunt fabricate din celuloza cu 3 straturi, cu laminare si micro-gofrare. Controlul calitatii produselor se realizeaza in toate etapele de productie, de la controlul de intrare al materiilor prime, inclusiv controlul parametrilor tehnologici din toate etapele de productie si pana la controlul produselor finite. 

Laboratorul de masurare a instalatiei este certificat pentru testare, in conformitate cu cerintele conditiilor tehnice relevante si standardelor de stat, care indica parametrii de control. Laboratorul este echipat cu echipamente de testare modern, care permit efectuarea masuratorilor cu o precizie ridicata. Monitorizarea permanenta a calitatii hartiei igienice se realizeaza direct pe liniile de fabricatie ale acestora, la locul de munca, iar analizele de control sunt efectuate in laborator.

Emeka Premium

Gama de produse Emeka Premium este proiectata tinand cont de aspectele de baza ale mediului de acasa, de birou etc. Producatorul a inteles ca confortul si fiabilitatea sunt pe primul loc in orice domeniu, de aceea ofera solutii pentru acasa, Emeka Premium, fiind potrivite chiar si pentru mediile publice. Rentabilitatea, igiena si eficienta in conditiile unui randament ridicat pentru igiena personala, sunt motoul Emeka.

Toate acestea sunt posibile cu linia de produse Emeka Premium. In activitatea Emeka, calitatea si siguranta produselor este importanta, astfel incat clientul sa fie satisfacut de nivelul de calitate din diverse domenii de servicii. De aceea, producatorul ofera 3 tipuri de produse Emeka Premium, cu trei straturi: Linden Blossom, Paradise si Ocean Breeze – astfel incat sa poti alege cea mai buna optiune pentru tine si pentru casa ta.

Prosoape de hartie Emeka

Prosoapele din hartie Emeka sunt unele dintre cele mai cautate produse de pe piata de articole de uz casnic si personal. Producatorul ofera  diferite tipuri de prosoape de hartie Emeka in rulouri. Prosoapele de hartie Emeka sunt fabricate din celuloza 100 %, cu laminare si micro-grofare. Emeka ofera solutii eficiente pentru igiena casnica si profesionala. 

Din gama de produse poti face alegerea potrivita pentru tine, alegand produsul care te satisface cel mai bine si construind un sistem care sa satisfaca toate conditiile si cerintele moderne. Prosoapele de hartie Emeka sunt ambalate in pachete de 2 sau 4 role, satisfacand pe deplin cerintele utilizatorilor si a gospodinelor. Brandul Emeka ofera produse de calitate si ingrijire pentru intreaga familie.