Un must have in cadrul evenimentelor: cabina foto

Un must have in cadrul evenimentelor: cabina foto

Cei care sunt parinti si se pregatesc de botezul micului pui de om, stiu foarte bine cate emotii au de infruntat si cate decizii au de luat pentru ca totul sa se ridice la nivelul asteptarilor invitatilor. Momentul crestinarii este unul plin de insemnatate pentru membrii familiei avand in vedere faptul ca bebelusul devine crestin. Odata cu terminarea emotiilor, toti oamenii dragi si apropiati cuplului de parinti sunt asteptati intr-un cadru feeric pentru a sarbatori cum se cuvinte venirea pe lume  a copilasului si botezul acestuia.

Dincolo de mancare sau de aspectul salonului, invitatii au nevoie de o atmosfera relaxata pentru a se simti bine. Muzica trebuie sa fie exceptionala si trebuie sa satisfaca toate gusturile, in vreme ce alte detalii, precum prezenta unei cabine foto, pot reprezenta o alegere inspirata. In ultimii ani, toate marile evenimente au avut inchiriate cate un astfel de selfie station unde invitatii vin sa imortalizeze momentele placute alaturi de cei drag. Fotografiile obtinute pot fi printate pe loc, astfel incat toti sa plece acasa cu o amintire draga. Marele avantaj este acela ca numarul pozelor este unul nelimitat, iar invitatii pot face chiar si 3-4 poze diferite fara nici cea mai mica problema.

Mai mult decat atat, echipa photo booth-ului pune la dispozitie o serie intreaga de accesorii de la palarii si masti, pana la mesaje haioase sau peruci. Invitatii vor putea sa isi aleaga orice fel de recuzita pentru ca fotografiile facute sa fie unele pline de haz.

Trebuie mentionat faptul ca raportul calitate-pret este unul mai mult decat accesibil oricarui buzunar. Spre exemplu, 2 ore costa in jur de 100 euro, insa pretul poate cunoaste un discount substantial daca numarul de ore creste. Aceasta alegere este una extrem de profitabila avand in vedere faptul ca invitatii se vor distra de minune in toata aceasta perioada.