Trenduri in manichiura 2019

Daca vrei sa ai unghii care sa fie la moda cu cele mai noi trenduri, trebuie sa stii ce se poarta in iarna anului 208.

Astfel echipa JANET NAILS te va ajuta in acest sens, prin prezentarea celor mai bune nuante pentru manichiura ta in aceasta iarna, care sunt formele de invidiat pentru manichiura ta, dar si pe ce tendinte sa te focusezi in aceasta iarna.

Culoarea nud este ideala si prezenta la toate prezentarile din acest sezon. Aceasta culoare este foarte pracita pentru ca aceasta culoare se potriveste cu orice tinuta dar este si foarte vizibila.

Se supe ca aceasta culoare NUD va fi cea mai in trend in aceasta iarna.

Culori in straturi diferite pe unghii – pe langa culoarea de baza, indiferent care este aceasta, trebuie sa fie in combinatie cu alte culori. Astfel este ok sa ai cel putin 2-3 culori diferite pe unghii.

Culorile clasice isi fac puternic prezenta in trendurile de manichiura din acest an.

Cand ne referim la culorile clasice spunem culorile de matase sau cele sidefate – care se folsoeau acum ceva vreme.

Un lac de unghii Janet Nails in culori clasice precum bordo, bej sau rosu este tot ce ai nevoie in aceasta iarna pentru a fi la moda.

Pe langa aceste culori clasice, mai poti purta in aceasta iarna si culori reci precum albastru deschis, ultramarin, azur.

Aceste culori sunt foarte ideale pentru a fi combinate cu auriu sau argintiu.

Manichiura cu desene a prins avant in ultima perioada din an si sunt o combinatie ideala pentru unghiile tale.

Culorile de tip verde army decorate cu putin auriu vor face mari furori in aceasta iarna si este un must have in manichiura noastra.

Culorile mai retro precum rosul de tip burgundy sau cu glitter, vor face din unghiile tale un punct de atractie.

Un trend cheie in aceasta iarna 2018-2019 este manichiura cu culori mai reci in nuante de bleu, gri, vernil – care isi iau inspiratia din Aurora Boreeala.

Daca vrei sa ai unghii in forme frumoasa pe site-ul Janet Nails gasesti o gama varia de pile de unghii diverse precum banana, buffere, drepte, semiluna.

Pe langa asta iti recomandam si gama de geluri uv unghii Janet Nails.