jucarii copii

Top 3 jucării utilizate de copii în carantină


Perioada de autoizolare nu este tocmai ușoară, atât pentru noi adulții, dar mai ales pentru cei mici care sunt mereu plini de energie. Însă, pe cât de multă energie au, pe atât de repede se plictisesc, de aceea majoritatea părinților în contextul pandemiei de coronavirus caută permanent soluții și metode de a-i menține ocupați pe micuți într-un mod care să fie distractiv pentru ei, dar în același timp educativ și care să le dezvolte capacitățile cât stau în casă. Acum, în ziua de azi, o dată cu mișcarea magazinelor fizice de jucarii în mediul online, am putea spune că s-a simplificat căutarea jucărăriilor perfecte de către părinți. Însă, pe de altă parte, poate fi și mai greu de găsit, deoarece există mult mai multe variante și poate îngreuna decizia părinților. De aceea, venim în ajutorul părinților cu top 3 jucării, jocuri și alte idei pentru a distra copii în această perioadă.

Animale și figurine din pluș. O idee minunată  pentru a-ți bucura piticul constă în personalizarea camerei micuțului tău cu plușuri pentru a-i oferi propiul său spațiu de joacă în care să își petreacă timpul cu zâmbetul pe față. În plus, cu toții știm că în propria copilărie am avut ursuleti de plus care ne-au ajutat să avem o copilărie de vis. Animalele și figurinele din desene animate de pluș sunt esențiale în copilăria oricărui micuț încă din primele luni de viață. Acestea pot deveni cu siguranță camarazi de nădejde în copilărie. Sunt moi și pufoase, potrivite pentru oricărei vârste și se integrează perfect în camerele picilor pentru un decor de poveste. Ți se pare că totuși lipsește ceva din peisaj? Adaugă în coșul de cumpărturi online și un fotoliu copii pentru a fi totul ca la carte. Pe astfel de fotoliu în formă de animăluț sau personaj din desene animate, cel mic se poate juca cu jucăriile sale preferate.

v

Jucării de rol. Doreți să le oferiți celor mici o jucărie care să se potrivească unui anumit rol? Poți găsi o gamă largă și variată de jucării pentru copii cu diferite roluri, de la seturi pentru micii meșteri, bucătării de jucărie, seturi doctor, casă de marcat și până la instrumente muzicale precum orgă și chitară. Toate acestea din urmă îi pot dezvolta anumite abilități sau îi pot forma pasiunea pentru o anumită carieră. În orice caz, îi vor oferi clipe de neuitat.

Puzzle. Sunt adorate în această perioadă, atât de cei mici, cât și de adulți. Este o modalitate perfectă prin care puteți desfășura activități împreună și prin care copii își dezvoltă capacitățile. Fie că sunt de lemn sau de carton, cu peisaje sau cu personaje din desene animate îndrăgite de copii, puzzle-urile sunt cele mai bune pentru micii strategi. De asemenea, dezvoltă foarte mult abilitățile strategice ale picitilor și sunt un mod foarte bun de a învăța, precum cifrele, alfabetul și culorile.

top 3 jucarii copii

Tot ce trebuie să faceți este să accesați unul din sutele de site-uri de profil cu jucării pentru copii disponibile și să alegeți jucăria perfectă pentru pitici doar prin câteva click-uri distanță. Jucăriile perfecte pentru micuții voștri le puteți găsi cu siguranță pe Kidino.ro! Apoi jucăriile alese vor fi livrate sigur și rapid,  acasă. Caută jucăriile preferate ale celui mic și surpinde-l cu alegerea făcută. Oferă-i un cadou de care să se bucure și să îi transforme această perioadă de stat acasă într-o frumoasă poveste, de care își va aduce aminte cu drag mai târziu.