writer

Terapia vampir – Cum sa scapi definitiv de cosuri si de semnele post-acneice

Acneea este o afectiune larg intalnita in zilele noastre, atat la femei, cat si la barbati. Exista persoane care de-a lungul vietii se confrunta cu aparitia unui simplu cos, care dispare la fel de repede cum apare. In alte cazuri si cele mai multe de altfel, acneea ia amploare si reapare la intervale neregulate de timp, oferind un aspect inestetic sau chiar pustule dureroase, pline cu lichid si toxine. Majoritatea fetelor reparca aparitia acneei fie de la varste fragede, fie odata cu aparitia menstruatiei.

Spargerea cosurilor nu e o solutie, deoarece vasele de sange prezente in structura fetei se pot sparge datorita presiunii exercitate sau pot ramane semne greu de tratat sau imposibil, instalandu-se in acelasi timp si roseata. Practic tenul risca sa capete un aspect mult mai degradat si mai greu de vindecat.

Toti cei care se confrunta cu acnee au incercat cel putin odata un tratament extern care vindeca sau reduce in linii mari atat acneea in sine, cat si semnele provocate de aceasta. Insa, in unele situatii, acneea debuteaza agresiv sau masurile eterne nu sunt suficiente, necesitand masuri mai ample, precum o serie de proceduri medicale.

Pana de curand cea mai bine cunoscuta metoda de vindecare a acneei si a semnelor post acneice era terapia cu laser, o procedura de durata si destul de costisitoare. Insa, in prezent au aparot terapii mai noi, moderne, care reduc timpii de vindecare si care iti pot oferi un ten perfect, fara cosuri sau semene post acneice, cum e terapia vampir – PRP.

Dupa cum insusi numele o denumeste, terampia vampir ne aduce aminte de filmele sience fiction ce pun in prim plan vampirii. Daca vampirii se hranesc cu sange, la baza procedurii PRP se afla propria plasma sangvina care este filtrata printr-o serie de procedee medicale, urmand ca plasma obtinuta sa fie injectata in ten. Plasma obtinuta contine celule care se absorb de organism, fiind materie proprie, si care ajuta la regenerarea rapida a tesutului. Desi este o procedura relativ costisitoare, studiile clinice arata ca terapia vampir este cea mai eficienta si cea mai rapida metoda de a combate in prezent acneea si semnele post acneice.

  • De ce sa investesti in PRP

 In ciuda costurilor ce pot parea destul de ridicate, apeland la o asemenea procedura poti avea doar din doua sedinte un ten curat, frumos, exact asa cum ai visat, fara sa mai fii nevoit(a) sa te ascunzi sub machiaj. In timp ce gasirea unei rutine adecvate de ingrijire si/sau a medicatiei corespunzatoare poate fi costisitoare si de un esec total, rezultatele terapiei vampir sunt garantate.

In urma acestei terapii pot aparea usoare efecte adverse, precum unflarea fetei in primele zile, aparitia unor comedoane, insa acestea se retrag la scurt timp dupa interventie.

Totodata, pentru a oferi un aspect pururi tanar si ferm tenului, puteti sa apelati la tratamentul cu fire de rejuvenare, indicat personelor care se confrunta cu pori dilatati si riduri, fie la noua procedura aquagold fine touch.

Procedurile efectuate in cadrul clinicilor estetice, fie ele non-chirurgicale sau chirurgicale, au menirea de a va oferi rezultate imediate si garantate.