model-live-studio-videochat-bucuresti

Te-ai gândit la o schimbare?

Ești tânără și îți place să faci cumpărături, să te distrezi permanent sau să călătorești? Să fim serioși acum, cui nu i-ar plăcea toate astea, mai ales în anii tinereții, când cel mai important lucru este să te distrezi și să-ți faci amintiri de neuitat pentru toată  viața.

De cele mai mule ori, lucrurile care te împiedică să faci asta sunt de ordin financiar. Nu toată lumea  avut norocul de a se naște într-o familie foarte înstărită așa că ajungi la o vârstă când realizezi că trebuie să-ți mai faci și singură banii de buzunar.

Studentă fiind, sigur te-ai lovit măcar o dată de probleme precum : „nu ai experiență”, „nu știi să faci nimic” sau „avem nevoie de oameni experimentați”. Și nu numai studentele se lovesc de această problemă, ci chiar și persoanele care au terminat o facultate. E frustrant și descurajator în același timp să știi că degeaba ai studiat atâta timp pentru ca mai apoi să te lovești de aceste probleme.

În altă ordine de idei, te-ai gândit vreodată că poate e cazul să faci o schimbare? Te-ai gândit să încerci să faci ceva diferit? Sau poate ceva nou? Ceva care să-ți schimbe complet nu numai viața, ci și concepția despre aceasta?

Știi care e cel mai des ales job din rândul studentelor din ziua de astăzi? Te-ai gândit că un job videochat ți-ar putea schimba viața în moduri în care până acum doar ți-ai putut imagina?

            De ce să alegi să lucrezi ca model de videochat?

Toate tinerele care au ales această meserie, au fost foarte mulțumite de alegerea făcută și nu au regretat-o nicio clipă. Un exemplu concret este Isabela, o tânără de 26 de ani pentru care videochatul a devenit mai mult decât o simplă meserie, a devenit un mod de a trăi.

LiveStudio-logo„De când m-am angajat în cadrul Live Studio, viața mea a luat o întorsătură completă. Nu numai că am descoperit că pot să-mi fac un trai mai mult decât decent, dar mi-am și dat seama cât de mult îmi place ceea ce fac și că vreau să fac performanță. Și am făcut! Am câștigat premii în domeniu încă din primul meu an de muncă și am fost pe deplin mândră de mine. Dacă nu aș fi avut susținere totală din partea studioului, nu aș fi ajuns atât de departe.”

            Ce trebuie să faci pentru a ajunge în acest domeniu?

Când vedeți că e o meserie atât de bine plătită, poate multe dintre voi credeți că este foarte dificil să ajungeți să lucrați ca model de videochat. Nu e chiar așa. De ce ai nevoie? De câteva lucruri simple. Nu trebuie să fii un model ca de pe coperțile revistelor de modă care să arate impecabil sau alte cerințe din acestea extreme. Trebuie doar să fii serioasă și dornică să muncești și să devii mai bună. Asta e tot. Crezi că ești în stare de așa ceva? Dacă da, atunci nu mai sta prea mult pe gânduri și alege să-ți schimbi viitorul acum!