Sursa sigura de rafturi metalice

Imi plac rafturi metalice de la Storeexpert.ro fiindca intrunesc toate particularitatile unor spatii de depozitare perfecte.

1. Sunt deosebit de rezistente. Confectionate din material foarte bun, nu se oxideaza, nu se indoaie sub greutarea produselor, nu se deformeaza si nu se rup. Un cumparator atent le poate folosi zeci de ani, suportand costuri mici de intretinere.

Multe firme care si-au incetat activitatea au dat la reconditionare rafturile metalice foarte bune sau le-au inchiriat.

2. Se adapteaza tututor spatiilor si nevoilor de depozitare. De la simple rafturi de magazie sau pentru anvelope, se poate trece la sisteme mai sofisticate drive-in sau cantilever. Aceste rafturi se adreseaza producatorilor mari sau depozitelor de marfuri. Rafturile drive-in permit accesul mecanizat pe ambele parti ale sistemelor de depozitare in vederea organizarii unei activitati intense.

Firmele cu desfaceri masive de produse si productivitate sporita au nevoie sa tina sub control activitatea din depozit pentru anularea oricarei posibilitati de accidentare. Asa cei care vin cu marfa o asaza dintr-o anumita parte, in timp ce camioanele care transporta marfa in marile centre comerciale actioneaza pe alta parte. Rafturile Cantilevar sunt destinate produselor lungi, neregulate si mixte fiind ideale in depozitele de material de constructii.

3. Sunt livrate rapid, la adresa indicata si montate la fel de rapid de profesionistii acestei firme. Cumparatorul nu trebuie sa gaseasca masina potrivita care sa aduca rafturile si accesoriile care ajuta la montaj la locul in care este nevoie de ele.

4. Au un aspect placut si nu necesita o intretinere speciala si costisitoare, cum ar fi vopsirea. Unele sunt vopsite cu produse rezistente menite sa le amplifica rezistenta la rugina, altele sunt argintii. Fac fata cu brio oricarui mediu, umezeala nu le afecteaza, asa cum ar face cu rafturile din lemn.

5. Preturile diferentiate sunt gandite pentru toate buzunarele, sunt ajutati sa cumpere chiar si clientii care nu au un ban in buzunar sau in cont. Sistemul rafturi metalice in leasing permite cumpararea sistemelor de depozitare a produselor pe credit. Firma achita esalonat contravaloarea produselor in momentul in care isi permite acest lucru. Pentru cei cu bani putini Storeexpert.ro are in stoc rafturi metalice second-hand sau reconditionate al caror pret este mult mai mic sau le poate pune la dispozitie rafturi de inchiriat.

Aceluiasi furnizor trebuie sa i se adreseze si persoanele fizice care doresc sa faca putina ordine in gospodarie si sa nu mai inlocuiasca anual rafturile din lemn. In beciuri si magazii, rafturile Storeexpert.ro au durata mare de viata si va ajuta sa va pastrati in ordine uneltele, conservele, incaltamintea pe care nu o purtati, cutiile din carton de care nu va puteti lipsi. Iubesc rafturile metalice, fiindca din proprie experienta stiu ca ele nu ma vor trada si nu se vor prabusi niciodata cu borcanele noastre cu compot, gem sau zacusca.

In trecut am trait acesta experienta nefasta, cand aveam rafturi din lemn. Ele, rafturile din metal, tin la distanta paianjenii, cariile, gandacii si nu se macina in timp, in plus pot fi spalate cu o carpa umeda, cand acest lucru se impune, in timp ce rafturile din lemn nu suporta umezeala.