Sfaturi in alegerea chiuvetei de bucatarie

Stația de chiuvetă este una dintre cele mai importante zone de lucru din bucătărie. Știați că 60% din timpul petrecut în bucătărie se află la chiuvetă? Asta e mult timp având în vedere că canadianul petrece aproximativ 6 ore pe săptămână în bucătărie! Alegerea chiuvetei potrivite pentru bucătărie este una dintre cele mai importante decizii pe care le puteți lua. Chiuveta dvs. de bucătărie va avea un impact semnificativ asupra vieții de zi cu zi și doriți ca chiuveta dvs. să reziste testului timpului. Pregătirea produselor alimentare, gătitul, spălarea și tăierea sunt sarcini importante care pot fi foarte eficiente – chiar plăcute – atunci când aveți chiuveta potrivită.

Utilizarea inteligentă a spațiului, designul ergonomic și ușurința de curățare – luând în considerare aceste avantaje importante, vă va ajuta să achiziționați cea mai bună chiuvetă pentru bucătărie.

Renovați întreaga bucătărie și instalați noi dulapuri? Sau doar vă actualizați blatul și backsplash-ul? Indiferent de proiect, măsurarea dimensiunii cabinetului dvs. existent sau nou este un loc minunat pentru a începe.

Dulapurile standard de bucătărie au dimensiuni de 3 „(de exemplu 18”, 21 „24”, 27 „, 30”, 33 „, 36” etc.).
Trebuie să știți dimensiunea dulapului de bucătărie înainte de a începe să cumpați chiuveta nouă.

Acest stil popular funcționează ca un chiuveta mare cu un singur bol, dar face o afirmație mult mai puternică decât o submulțire tradițională. Mulți proprietari de case se bucură de aspectul vintage al chiuvetelor frontale și datorită BLANCO, sunt disponibile acum o varietate de modele din materiale mai inovatoare, cum ar fi SILGRANIT® și oțel inoxidabil.

PLANUL DE DESIGN INTEGRAT
Aceste chiuvete au built-in drainboards și oferă capacități de lucru extinse. Perfect pentru a menține zona de lucru curată și organizată. Plăcile de drenaj încorporate sunt excelente dacă faceți o mulțime de spalare a mâinilor, dar puteți, de asemenea, fi utilizate ca o suprafață de odihnă pentru vase și oale fierbinți.

Vezi pe site-ul nostru gama de chiuvete granit Blanco la standarde inalte.

Pentru un plus de eleganta si stil alege gama de chiuvete inox de la Blanco.