marire penis

Sex shopul este destinat și bărbaților

Există multe mituri care circulă în ultima vreme și care ne spun multe neadevăruri despre felul cum percep bărbații sexul. Majoritate acestor mituri sunt izvorâte ce-i drept din realitate, dar mai mult ca sigur au avut ca surse de inspirație nu caractere generale ci extreme, încercând pe de altă parte să explice ceva complicat în termeni cât mai simpli și mai concreți.

Importanța vieții sexuale într-un cuplu nu mai trebuie argumentată de mult timp. Mai pudici sau mai dezinvolți, în cele din urmă suntem nevoiți să acceptăm că sexul este o parte extrem de importantă a vieții noastre. Deși trăim într-o epocă în care informația pare să ne guverneze viețile și ne place să credem că știm totul chiar și despre cele mai intime detalii ale vieții noastre, suntem prizonieri involuntari ai unor prejudecăți pe care le purtăm cu noi de-a lungul întregii vieți.

Nu doar femeile au o mulțime de dorințe ascunse și fantezii. Pe lângă acestea, există și multe temeri și prejudecăți de care atât femeile cât și bărbați se lovesc frecvent.

Ce probleme au bărbații când vine vorba despre sex?

Mărimea! Mărimea contează chiar dacă de multe ori femeile ascund acest lucru. Cea mai mare teamă a bărbaților este legată de penis…să nu fie prea mic. Ei, bine, acum au posibilitatea să își îndeplinească visul în mod natural. Sigur, simplu, discret! Pe sex shopul, LoveBuz.ro  vor găsi accesorii și kituri care îi vor ajută să își imbunătățească performanța sexuală în mod natural, fără a fi nevoie să apeleze la suplimente sau pastile de potentă. Gama de produse pentru barbati este extrem de variată, asta însemnând că orice temere sau prejudecată are un bărbat se poate rezolva.

Fiind un subiect care variază între mit și realitate, marire penis se poate face și în moduri naturale, nu doar prin operație chirurgicală. Exercițiile Jelqing sunt exerciții pe care unii bărbați le folosesc în încercarea de a-și crește în mod natural dimensiunea penisului. Ea  implică utilizarea unor mişcări repetate cu mâna, pentru a pune în mişcare sângele în penis. Nu există suficiente studii medicale care să sugereze că aceste exerciţii pot contribui la mărirea dimensiunii penisului, atât în lungime, cât şi în grosime. Practicarea acestor exerciţii poate duce la durere, iritaţie sau formarea de ţesut cicatricial dacă este făcută prea des sau prea agresiv.

Aparatul minune- Jes Extender

Jes Extender este aparatul cu ajutorul căruia îți poți mări penisul în mod natural, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Acesta folosește întinderea blândă a acestui mușchi pentru ca penisul să devină în mod natural mai mare, atât în lungime cât și în lățime. Pentru a încerca și tu celebrul produs, intră pe LoveBuz.ro  Dispozitivul Jes Extender este ușor și confortabil, reușind în același timp să îți ofere destulă tracțiune pentru a determina creșterea penisului în lungime. Dispozitivul Jes Extender are o rată de succes de 95%. Prin folosirea acestui extensor, te poți bucura de o creștere în lungime de 29% și o creștere de 19% în grosime după o perioadă de doar 6 luni. Cu toate acestea, rezultatele pot să varieze de la un utilizator la altul. Avantajele aduse de Jes Extender sunt numeroase. Pentru început, extensorul de mărire este flexibil și poate fi purtat pe sub pantaloni. Totodată, utilizarea continuă îți poate oferi rezultate permanente. Rezultatele vizibile apar în termen de 7 -10 zile de folosire continuă, dacă este purtat timp de o oră în fiecare zi. Acest dispozitiv nu are efecte nedorite, siguranță fiind o caracteristică importantă.

Pe LoveBuz.ro găsești multe produse pentru barbati și îți poți rezolva problema legată de marire penis într-un mod eficient. Mai mult decât atât, lubrifiantul face minuni. Folosiți lubrifiant atunci când faceți sex.