Servicii funerare complete pentru cine are nevoie

Servicii funerare complete pentru cine are nevoie

Stim ca exista acel moment in viata cand sunteti nevoiti sa va luati adio de la cei dragi. Sunt momente dureroase pentru dumneavoastre si cunoastem acest lucru foarte bine. Cu totii suntem trecatori pe acest pamant precum tot ce vietuieste. De aceea in aceste momente este nevoie de grija si atentie. In acest sens, noi ne oferim sa va sprijinim si sa va aducem toate lucrurile de care aveti nevoie in aceste momente delicate. Suntem o firma de pompe funebre din Bucuresti la care veti putea apela cu incredere in cazul unui eveniment nefericit in familia dumneavoastra si de la care veti primi toate cele necesare pentru a duce la un sfarsit linistit acest proces.

 

Ce servicii va putem oferi?

Pe site-ul nostru puteti gasi toate serviciile pe care le cautati. Puteti alege :

Sicrie.

Preturile tuturor sicrielor variaza in functie de bugetul dumneavoastra.  Aici puteti gasi sicrie din gama social, gama mediu, gama standard, gama lux si gama speciala. Preturile sunt foarte mici iar calitatea foarte inalta, astfel incat ele sunt accesibile pentru oricine.

Fiecare model de sicriu vine complet echipat cu lenjeria din satin, perna, orarul mare si orarul mic, panza de fata, voalul si capitonajul capacului de sicriu.

– Pachete servicii funerare sector 5

Pachetele funerare sunt mult mai accesibile si cuprind toate componentele necesare unui astfel de eveniment. Va punem la dispozitie de la cele mai ieftine pachete, precum Pachetul Social, Pachetul Clasic, Pachetul Economic sau Pachetul Spital. Pe baza talonului de pensie puteti beneficia un Pachet Talon de Pensie gratuit, care cuprinde sicriul, crucea inscriptionata, medic pentru imbalsamare, toaletare decedat, declarare deces la primarie si transportul decedatului. Ca accesorii, sunt incluse coliva ovala, colacii, vinul si uleiul ci coroana naturala din 60 de fire.

Coroane flori.

Noi va asiguram coroane, jerbe si flori din ziua inmormantarii. Stim ca aceste accesorii sunt asociate doar cu momentele neplacute, insa ele sunt necesare in momentul in care o persoana se stinge. Desi motivul pentru care ele sunt aduse nu este unul fericit, aceste aranjamente de flori reprezinta un ultim omagiu pe care cei dragi il aduc peroanei decedate. Conducerea pe ultimul drum este un parcurs foarte important si din acest motiv noi va aducem doar aranjamente din flori naturale.

Puteti alege garoafe, trandafiri rosii sau albi, crini sau crizanteme.

Accesorii funerare.

Accesoriile funerare sunt obiecte foarte importante. Pe site-ul nostru https://funerarenonstop-bucuresti.ro/  veti gasi candele, felinare, prosoape, batiste, dolii, si accesorii pentru sicrie precum manere de sicriu, crucifixe sau suruburi pentru sicriu.

Compania noastra va sta la dispozitie la orice ora din zi si va asigura calitate, rapiditate si  un sprijin neconditionat !