SEO pentru Ecommerce

Potrivit BloomReach, motoarele de căutare ajută 34% dintre persoane să-și înceapă experiența de cumpărături on-line, iar 71% dintre cumpărători simt că o afacere mai bună le așteaptă online și nu în magazine.

Dar cu numărul mare de retaileri online, utilizatorii sunt răsfățați de alegere. Doar cunoștințele obișnuite despre SEO nu o vor tăia. Astăzi, vă voi arăta tot ce trebuie făcut pentru a obține clasamentul magazinului pentru cuvintele dvs. cheie vizate.

Să ne scufundăm chiar în SEO eCommerce:

Direcționarea în funcție de cuvinte cheie:
Totul începe cu direcționarea cuvântului cheie corect. „Legea terenului” afirmă că ar trebui să mergeți pentru fraza de coadă lungă.

Dar iată ce:

nu este cu adevărat o idee bună să optimizați conținutul pentru cuvinte cheie cu coada lungă, pur și simplu pentru că Google poate înțelege acum într-o mai mare măsură relația dintre interogările de căutare similare.

Deci ce ar trebui să faceți?

Țintește cuvintele cheie din coada mijlocie.

Cuvintele cheie din coada de mijloc nu sunt decât 1-3 interogări de căutare de cuvinte care tind să fie mai largi și mai căutate decât cuvinte cheie lungi.

Acum, trebuie să faceți acest lucru: Examinați un cuvânt cheie pentru fiecare pagină de produs. Este simplu: trageți doar numele sau categoria produsului dvs. în Planificatorul de cuvinte cheie Google și căutați expresiile 1-3 care au un volum considerabil de căutare.

Structura URL
Metoda vechei școli a fost aceea de a folosi o mulțime de subcategorii de diferite nivele, și net de paginile de produs sub ele. Aceasta nu este cu siguranta metoda SEO prietenoasa.

Deci, ce este?

Nu aveți mai mult de 3 nivele de categorii pentru site-ul dvs. de eCommerce.

Voi explica:

Luați în considerare o structură de adrese URL care arată astfel:

www.buystuffonline.com/clothes/pets/cats/socks

Acum ia în considerare unul care arată astfel:

www.buystuffonline.com/clothes/cat-socks

Pot să vă spun peste experiența că a doua structură URL vă oferă un avantaj SEO.

Iată de ce:

Link Juice și lungimea URL-ului.

Vezi ghidul de SEO pentru Ecommerce pe site-ul Star Marketing.