sedinte foto craciun

Sedinte foto cu tematica de Craciun

Intotdeauna am fost pasionat de fotografie insa la modul de pasiune nu la nivel de arta fotografica. Imi place pozele cu familia, cu copii, dar cui nu-i plac? Iti trezesc mereu amintiri si sentimente placute despre anii ce au trecut, parca prea repede. In ultimul timp am observat asa un trend, un val de sedinte foto care se dapteaza la sezon, foarte comercial dar trebuie sa recunosc ca si frumos totodata.

Sedinta foto de Craciun

Asa cum spuneam im plac sedintele foto cu familia, in diferite scenarii si perioade ale anului, dar cele realizate cu ocazia sarbatorilor de iarna cu siguranta sunt cele care redau cel mai mult bucuria copiilor si parintilor. Copii sunt vedete de mici, este placut sa-i surpinzi in fotografii, in diferite ipostaze si etape de dezvoltare a vietii. Cu ocazia sarbatorilor de iarna la o sedinta foto de Craciun copii sunt multi mai bucurosi si nerabdatori in asteptarea Mosului iar asta transcrie foarte placut si frumos in fotografii.

sedinte foto craciun

Este important sa facem fotografii cu cei mici, ei cresc si se dezvolta foarte repede si risti sa nu ramai cu amintiri de la momente importanet din copilaria lor, de la prima zi cand au facut primii pasi pana la prima de zi scoala sau mai departe, pentru voi ca si parinti ei vor ramane mereu copii vostrii. Sunt foarte multe familii care repeta in fiecare an sedintele foto asa vor avea o continuitate in amintirile familiei.

Am observat ca tot mai multi isi realizeaza singuri pozele de familie, sunt convins ca sunt de o calitate buna insa nu se compara cu cele realizate int-un studio foto unde gasiti recuzita, fundaluri adaptate tematicii si desigur un fotograf cuexperienta.

sedinte foto craciun

Sedinte foto cu tematica de Craciun

In prajma sarbatorilor de iarna toti traim clipe de bucurie sufleteasca, aici nu vorbim de bucurii materiale, clipele petrecute alaturi de cei dragi sunt mai presus decat orice, sunt momente de care o sa va amintiti cu drag odata cu trecerea timpului si care trebuiesc importalizate prin fotografie.

Alaturi de cei in jurul bradului frumos impodobit, cu cei mici bucurosi si nerabdatori in asteptarea Mosului pot supne ca este tabloul perfect pentru orice familie.

Spiritul Craciunului

Cu ocazia sarbatorilor de iarna poti face cadou celor dragi o sedinta foto de Craciun, este un cadou inedit de care cu siguranta se vor bucura.