Secretul pentru avea un ficat sanatos de Sarbatori

Pastele este una dintre cele mai frumoase Sarbatori traditionale romanesti pe care trebuie sa avem grija sa nu o transformam intr-o perioada solicitanta pentru ficatul nostru. De ce? Pentru ca acele bunatati de pe masa de Paste precum ouale rosii simple sau umplute, drobul, carnea de miel, salata boeuf si sarmalele sunt bogate in grasimi, iar prelucrarea acestora va fi o provocare pentru ficatul nostru.

Vestea buna este ca exista leviker, un supliment alimentar hepatoprotector care mentine functia normala a ficatului. Leviker tablete este o solutie dovedita clinic pentru protejarea ficatului, acesta are un efect antioxidant si antiinflamator, reduce nivelul enzimelor hepatice, indicatori ai functionarii normale a ficatului, reduce glicemia si imbunatateste profilul lipidic.

Aceste actiuni se datoreaza ingredientelor sale: extract standardizat de caise japoneze (Prunus mume) si colina. Caisele japoneze sunt un superfruct ce provine din Asia, fiind consumate sub forma de bautura in aceasta zona pentru proprietatile detoxifiante, pentru echilibrarea aciditatii organismului si pentru mentinerea greutatii in parametrii normali. Colina, pe cealalta parte, este folosita de organismul uman pentru digestia alimentelor grase si are rolul de a reduce grasimile in exces la nivel hepatic. Leviker poate fi consumat atat in aceasta perioada de suprasolicitare a digestiei, cat si pentru boala ficatului gras si alte afectiuni hepatice, pentru o detoxifiere generala sau ca hepatoprotector atunci cand luam un tratament medicamentos puternic sau pe perioade lungi de timp. Se recomanda o cura de 3 luni iar administrarea este foarte simpla: 1 comprimat pe zi, de preferat  dimineata, la micul dejun.

Pentru un ficat sanatos este important sa avem un stil de viata sanatos, iar echilibrul este cheia. De Sarbatori in general, nu doar de cele Pascale trebuie sa fim cumpatati, sa nu facem excese alimentare si sa nu consumam alcool in exces. Ideal ar fi sa alegem ingrediente de calitate, legume crude, carnuri mai putin grase si cat mai putin zahar. Pastele nu ar trebui sa schimbe modul nostru normal de a manca, asta nu inseamna ca nu putem sa ne rasfatam un pic, insa putem face asta fara sa uitam sa pastram un echilibru.

Poate mai mult ca oricand trebuie sa avem grija de sanatatea noastra, sa ne protejam pe noi si pe cei din jur pentru a avea Sarbatori frumoase.