Schiuri pentru voi gasiti doar la Skii.ro

Schiuri pentru voi gasiti doar la Skii.ro

De cate ori ati auzit de la copilul dumneavoastra ” Vreau sa ma apuc de freestyle si freeride, momentan nu am schiuri”? faceti-va copilul fericit si indeplinitii visul! Vizitati site-ul nostru ca sa vedeti gama noastra de schiuri freestyle!!!!

Dupa parerea noastra, cele mai bune ar fi:Schiuri pentru voi gasiti doar la Skii.ro
Amplid Rockwell 2014
Line Chronic 2014
Armada Halo 2
Armada ARVTI
Armada THALL

Noi dispunem de celemai bune firme din lume. Schiorii care folosesc acest stil vireaza punand un picior in fata celuilalt si flexand genunchiul, astfel incat schiaza ca si cum ar purta un singur schi, mai lung. Daca nu sunteti experti, un model mai iertator si care vireaza usor va fi ideal.

Schiurile lungi sau rigide pot fi periculoase sau greoaie pentru incepatori. Multi schiori opteaza si pentru acest stil pentru schiuri de freeride, care se adapteaza mai usor.Chiar daca toate aceste caracteristici pot fi confuse pentru incepatori, daca va documentati cu siguranta veti gasi schiurile potrivite. De asemenea, va recomandam sa testati schiurile inainte de a va hotara asupra unui model.

Haideti, nu ezitati!!! Cautati-ne pe site-ul nostru si faceti comanda. Avem cele mai rezonabile preturi pentru oricine din lumea asta care nu isi permit cumparareea unor schiuri noi!