Scapa rapid de bazaielile enervante din casa

Scapa rapid de bazaielile enervante din casa!

Se mai intampla uneori, cand avem timp, sa ne dorim un somn linistitor de dupa-amiaza in care sa ne odihnim si sa ne recapatam puterile. Doar ca exact in momentul in care am pus capul pe perna si sunt gata sa adormim, incepem sa auzim bazaitul enervant al mustelor. Si chiar daca am reusi sa scapam de bazaiturile lor, nu putem scapa de faptul ca acestea sunt atrase de pielea noastra. Muscaturile lor sunt extrem de enervante si se intampla de multe ori sa incercam sa le indepartam sau sa le omoram, dar intotdeauna apar mai multe.

Prin urmare, cea mai viabila solutie este sa ne procuram un aparat anti muste. Cele mai bune sunt aparatele anti muste care functioneaza cu ultrasunete sau lamapile cu UV. Aparatele cu ultrasunete emit sunete la o frecventa extrem de inalta, care va dauna insectelor daunatoare si le va forta sa se indeparteze de aria de acoperire in care functioneaza aparatul. Lampile UV atrag insectele cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Aceste neoane sunt incojurate de grilaje metalice aflate sub tensiune, care electrocuteaza insectele. Grilajul este construit in asa fel incat sa fie sigur pentru om, la acesta pot ajunge doar insectele zburatoare.

Daca ne dorim solutii anti muste, dar ne temem sa nu ne afecteze pe noi, trebuie sa stim ca acest tip de insecticid are un miros extrem de slab, perceput doar de insecte. Insecticidele sunt recomandate de catre specialisti pentru spatiile interioare, spre exemplu, le putem folosi in apartament, in spatii hoteliere sau locatii comerciale. Partea buna in folosirea acestora este ca ele nu actioneaza doar impotriva unui anumit tip de daunator, ci afecteaza si paianjenii, tantarii sau furnicile. In acelasi timp, acestea nu sunt toxice pentru oameni sau animalele de companie.