Scapa de prejudecati si accepta provocarea lansata de Art Studio

Toamna aceasta te provocam sa-ti schimbi viata in bine, pe toate planurile. Gata cu supararile, cu lipsurile, cu noptile nedormite din cauza grijilor de tot felul. Noi ne-am hotarat sa-ti aratam ca si la noi in tara, cu multa munca si seriozitate, poti sa-ti atingi scopurile.
Esti tanara, lipsita de experienta si ai impresia ca nu stii de unde s-o apuci. La toate locurile de munca la care ai aplicat, cerintele erau numeroase si salariul destul de mic, mai ales la inceput. Si totusi, exista speranta si exista locuri de munca unde poti sa te simti apreciata si unde poti sa castigi cat ai nevoie si mai mult decat atat.
Art Studio este un studio de videochat amplasat in zona Unirii care te asteapta cu provocari noi, trainer specializat, sfaturi de la specialisti in domeniu si un sistem de bonusuri foarte avantajoase pentru tine.
In plus, suntem o echipa tanara si unita care te va primi cu bratele deschise. Ne place sa ne autodepasim, sa muncim, sa castigam, dar si sa ne bucuram de rezultatele muncii noastre. Te incurajam sa devii cea mai buna versiune a ta, sa realizezi tot ce ti-ai propus si sa te bucuri de viata in acelasi timp.
La Art Studio, iti garantam ca vei veni in fiecare zi cu placere si te vei bucura de experienta de a invata lucruri noi, alaturi de oameni simpatici si de incredere. Daca este teama sa lucrezi ca model de videochat, trebuie sa stii ca acest domeniu este reglementat încă din anul 2003 și este 100% legal.
Iar daca nu stii ce sa le spui celor din jur in legatura cu ocupatia ta, nu trebuie sa afle nimeni ca lucrezi ca model, daca nu-ti doresti asta. Noi iti garantam confidentialitate 100%. Iti vei putea alege un pseudonim, iar Romania este o tara banata, deci nu exista riscul de a fi vazuta de cei de aici.
In cazul in care ti-am trezit interesul si ai vrea sa vii la un prim interviu, te asteptam oricand. Da-ne un semn la 0765 328 543 sau trimite un email la hello@artstudio-bucuresti.ro si noi iti vom raspunde imediat.