SavElectro iti ofera o gama diversificata de produse electrice

SavElectro iti ofera o gama diversificata de produse electrice

SavElectro este un magazin online care a fost lansat recent si vine in intampinarea clientilor cu o gama diversificata de materiale electrice. In magazinul online cat si magazinul fizic localizat in Str Ioan Slavici Nr 65, Satu Mare, nu exista diferenta de pret, astfel incat, daca alegi sa cumperi din magazinul online vei plati exact atat cat ai plati in magazinul fizic. Nu mai trebuie sa te deplasezi la magazin pentru a cumpara ceea ce ai nevoie pentru casa.

SavElectro iti ofera o gama diversificata de produse electrice

Catalogul SavElectro este diversificat, gasiti tot ceea ce aveti nevoie precum iluminat led, becuri vintage, corpuri de iluminat, prelungitoare, prize si intrerupatoare, cablu textil si multe alte accesorii. In plus, puteti gasi o categorie numita „Reduceri de pret”, aici o sa gasiti cele mai mari reduceri disponibile pe site, poate in magazinul fizic nu gasiti aceste reduceri. De exemplu pentru o aplica led de 14w cu o protectie IP54 si senzor de miscare, adica recomandata pentru folosirea exterioara, pretul este de 72 de lei, redus de la 90, adica o reducere de 20 de procente.

Fara reducerea oferita, multe produse concureaza foarte bine cu produsele altor magazine. La SavElectric gasesti spoturi led incepand de la 9 lei si pot ajunge pana la 54 de lei, dar aici vorbim de o diferenta de calitate. Gasesti tot ceea ce ai nevoie la un click distanta, vorba aia.

Este foarte comod sa comanzi de acasa ceea ce ai nevoie pentru casa ta, dar nu uita, daca faci modificari si crezi ca nu stii ceea ce ai nevoie cand vine vorba de becuri, poti intreba pe chat-ul de pe savelectric ce se potriveste pentru necesitatile tale, dar oricum, un electrician iti va oferi raspunsurile fara probleme. Nu este recomandat sa faci modificari la cablurile electrice, sa iti instalezi o noua priza sau sa schimbi un candelabru, de aceea exista electricieni.