Geanta este unul dintre accesoriile obligatorii in garderoba unei femei. Aceasta nu este un simplu element practic, fiind o piesa cu adevarat reprezentativa pentru stilul femeii care o poarta. O geanta de dama poate sa exprime atitudine, sentimente si pozitie in societate. Sunt motive suficiente pentru a acorda o atentie sporita fiecarui detaliu in momentul in care achizitionezi un astfel de produs.

De ce criterii tii cont in momentul in care cumperi o poseta, insa?

  • De proportiile tale. O geanta mica este indicata atunci cand nu esti o persoana foarte voluminoasa. Nu este indicat sa ai o geanta mare, pentru simplul fapt ca te va face sa pari mai mica decat esti. Daca esti suficient de inalta insa, poti sa te orientezi spre gentile mai mari si mai incapatoare.
  • De ceea ce doresti sa accentuezi. Daca te bazezi pe zona bustului, incearca sa optezi pentru o geanta cu maner scurt. Daca bustul tau este foarte mare insa, evita aceste genti, alegand o geanta cu maner lung sau chiar o geanta de pus pe umar.
  • De forma gentii. Este un alt criteriu foarte important. Regula de baza este simpla: alegi o geanta care este in contrast cu forma corpului tau. Practic, daca esti putin mai plinuta poti opta pentru o geanta subtire, cu colturi drepte iar daca esti foarte slaba, te poti orienta spre genti cu contur rotunjit.
  • De outfitul pe care il porti. Nu conteaza doar cum iti arata corpul, ci si cum iti arata hainele. In general, geanta este bine sa fie in contrast cu outfitul, dar sa semene cu incaltamintea. Daca te imbraci in haine negre sau albe, poti opta pentru o geanta colorata in asa fel incat sa echilibrezi intreaga tinuta.

De asemenea, trebuie sa tii cont de materialele din care este realizata geanta si de calitatea cusaturilor. Este de preferat o geanta de piele, insa pielea ecologica este cel putin la fel de buna, atata vreme cat este bine prelucrata si pusa in opera. Poti gasi o multime de variante de genti de piele ecologica foarte frumoase, pe euro-market-online.ro