Proiecte case parter, cu mansarda sau cu etaj?

            Te-ai gandit la anumite proiecte case si, deoarece construirea unei case si alegerea de proiecte de case implica o investitie pe termen lung, stii bine ca trebuie sa meditezi asupra situatiei astfel incat sa alegi dintre multele modele de case pe acela conform nevoilor si dorinteor tale. Si pentru ca ridicarea unei case nu se poate face decat gandindu-te la viitor, nu poti sa nu iei in calcul familia, rudele si prietenii pe care ti-ar placea sa-i poti gazdui uneori. Asasdar, ce tip de casa ai alege? Modelele de casa cu parter, cu mansarda sau cu etaj?

            In primul rand, este evident faptul ca decizia ta va fi influentata si de spatiul specific pentru construit de care dispui. In cazul in care iti place in mod deosebit un model de casa cu parter si totusi dispui de suficient spatiu de construit, intr-un singur plan, numarul camerelor dorite, atunci alegerea va fi usoara si vei opta pentru un model de casa parter. O casa parter are camerele usor accesibile, fara sa fi nevoit sa urci sau sa cobori scarile de nenumarate ori pe zi. Un astfel de model de casa dispune de mai mult confort termic decat celelalte modele, indiferent de sezon. In plus, o casa parter va fi intotdeauna mai usor de conformat in asa fel incat sa nu existe suprafete inutile. Chiar si asa, spatiul oferit de o casa parter este destul de limitat, de aceea o astfel de casa trebuie aleasa cu grija.

Daca, in schimb, iti doresti o locuinta incapatoare, confortabila, inconjurata frumos de o curte mare, unde poti sa incluzi un garaj, un spatiu de joaca si un gazon, atunci mai mult ca sigur te vei indrepta catre proiectele de case cu mansarda sau cu etaj. Alegerea de case cu mansarda sau cu etaj este influentata din punct de vedere tehnic de diverse costuri: costurile specifice construirii, costurile pentru intretinere, taxe, dar si aspecte estetice. La o casa cu mansarda, de exemplu, taxele privind autorizatia de constructie sunt mai mici si la fel si impozitul pe locuinta. Cel mai indicat pentru alegerea unui proiect de casa ideal este sa apelezi la specialisti in domeniu, la ingineri si arhitecti cu experienta care sa te ajute sa alegi o casa exact pe gustul tau si conform asteptarilor tale din punct de vedere al rezistentei, esteticii, utilitatii si costului.

Indiferent ca iti doresti un proiect casa parter, cu mansarda sau cu etaj, acum iti poti personaliza modelul dorit in functie nevoi si buget si poti primi proiectul in mod gratuit daca alegi sa construiesti cu echipa de specialisti eProiecteDeCase.ro. Intra pe site si descopera intreaga gama de proiecte de case si profita de avantaje reale si consultanta ca la carte facuta de o intreaga echipa de profesionisti.