Principalele avantaje ale unui amanet auto

Oamenii apelează din ce în ce mai des la bănci, se străduiesc să îndeplinească tot felul de condiții din ce în ce mai grele, strâng multe acte justificative și așteaptă o perioadă mare de timp pentru a primi o sumă de bani de care au nevoie. Dar, pentru oamenii care au nevoie de bani cash rapid ce soluție există?  O modalitatea din ce în ce mai populară de a obține un împrumut rapid, sigur și în siguranță este apelearea la un amanet auto. Condiţiile sunt extrem de avantajoase, procedura este foarte simplă şi rapidă şi maşina este în siguranţă totală. Iata care sunt cele mai importante beneficii pe care ți le aduce un amanet masini în situațiile de criză.

Promptitudine

Atunci când ai nevoie de bani rapid, soluția cea mai bună este cea care îți oferă banii de care ai nevoie repede. Împrumutul garantat cu mașina este o soluție rapidă, care durează aproximativ o oră. Pașii sunt extrem de simpli: semnezi contractul și primești banii. Pentru verificarea actelor, inspecția și evaluarea mașinii și acordarea creditului se ocupă amanetauto.com.

Siguranță

Mașina amanetată este păstrată în condiții de siguranță, într-un parc special amenajat. De asemenea, la predarea mașinii se va nota numărul de km și se va întocmi un proces verbal.

Documentație simplă

Capitolul documentație este foarte simplu, un aspect diferit de situația în care împrumutul ar fi fost efectuat la o instituție bancară. Atunci când este vorba de un amanet auto, documentația necesară constă în actul de identitate al solicitantului, talonul autoturismului și cartea de identitate a mașinii. În cazul persoanelor juridice, se vor adăuga CUI și act constitutiv.

Returnarea autoturismului

Returnarea autoturismului se face după ce împrumutul și comisionul sunt achitate. În cazul în care nu poți achita la timp împrumutul, amanet auto vine în întâmpinarea ta cu zile de grație. De asemenea, ai posibilitatea de a vinde mașina direct din parcul auto, către terti.

Ținând cont de avantajele menționate mai sus, amanetul auto reprezintă o soluție benefică în situațiile de urgență. Persoanele care apelează la serviciile unui amanet auto nu au motiv de îngrijorare, pentru că în momentul predării mașinii se semnează un contract, prin care ambele părți se obligă să respecte termenii stabiliți. Mai mult decât atât, un amanet auto include în contract și respectarea confidențialității solicitantului în ceea ce privește datele personale chiar și după terminarea contractului.