Pizza in Bucuresti facuta ca in Italia

Se spune ca daca nu te poti duce la petrecere, vine ea la tine. Asa se intampla si in cazul pizzei, atunci cand ti se face pofta, in ziua de astazi nu mai trebuie sa pierzi timp cu deplasarea. Poti comanda din confortul propriu pizza sector 3, pizza sector 4, pizza sector 5

Principalul component al pizzei este blatul, preparat prin coacere din aluat de paine. Ingredientele pentru aluat sunt cele cunoscute: faina de grau, drojdie, apa, sare si ulei. Ingredientele pentru umplutura (topping) contine cateva elemente folosite la variantele traditionale, respectiv: rosii (suc, pulpa zdrobita, felii de rosii proaspete, felii uscate), ulei (de masline, de rapita, de floarea soarelui etc.), branza si diverse condimente.

Dincolo de toate considerentele luate in calcul la aprecierea calitatii unei pizza, se remarca adevarul ca exista infinite deosebiri de gusturi si optiuni in randul consumatorilor, fapt ce subliniaza premisa ca si in cazul pizzei, cea mai buna este pizza care ne place. Diferenta de gust dintre o pizza pe vatra si una la cuptor electric sau pe gaz, o face focul lemnelor care ii ofera gustul de odinioara, simplu dar plin de savoare.

Si in Romania se prepara pizza dupa reteta traditionala din Italia si se gaseste la Presto Pizza, una dintre cele mai populare si apreciate pizzerii din Bucuresti. Restaurantul prepara de mai bine de 12 de ani pizza artizanala in cuptor cu lemne in peste 30 de variante super delicioase.

Cand vine vorba de prepararea pizzei intra in discutie si ingredientele. Presto Pizza respecta reteta traditionala italiana si alege cu grija ingredientele, pe care le pastreaza mereu in cele mai bune conditii. Acestea ajuta bucatarii iscusiti Presto sa prepare de fiecare data o pizza savuroasa cu gust autentic ca in Italia.

Daca si tu vrei sa te bucuri de pizza la fel ca in Italia, apeleaza la 0219220 sau intra pe site-ul www.presto-pizza.ro si comanda-ti pizza preferata la tine acasa, la birou sau oriunde te-ai afla, la orice ora din zi si din noapte!