Pentru că pregătirea pentru şcoală poate fi distractivă

Se anunţă începerea anului şcolar şi te-ai apucat deja să investighezi piaţa în vederea achiziţionării rechizitelor şcolare pentru copilul tău? Atunci înseamnă că vei ajunge, fără doar şi poate, pe rik.ro pentru a-ţi definitiva sarcina. Pentru că aici vei găsi absolut tot ce ai nevoie pentru ca cel mic să fie complet pregătit pentru noua etapă din viaţa sa. Orice ai avea nevoie şi oricâte rechizite ai pe lista de toamna asta, pe rik.ro le vei găsi pe toate. Şi, poate, chiar ceva în plus.

Cu rechizitele şcolare de pe rik.ro eşti în aceeaşi tabără cu cel mic

         Pentru cei mai mulţi copii toamna echivalează cu începerea şcolii. Adică, cu acel moment în care îşi vor revedea colegii, îşi vor povesti aventurile de peste vară şi vor afla ce discipline şcolare noi vor avea de explorat. Din acest motiv, majoritatea copiilor sunt cu adevărat entuziaşti cu privire la evenimentul care se apropie şi, de cele mai multe ori, se implică activ în procesul achiziţionării necesarului de rechizite de care au nevoie. Şi cum entuziasmul şi curiozitatea sunt cele care îi împing să se implice, tot ele sunt cele care, uneori, îi mână să se bucure în avans de noile lor rechizite şcolare. În special dacă acestea sunt atrăgătoare.

         Dacă pentru cel mic începerea şcolii înseamnă entuziasm şi nerăbdare, pentru părinţi în schimb presupune şi destul de multe pregătiri şi ceva energie de investit. Cu atât mai mult cu cât cei mici ştiu foarte bine ce îşi doresc şi nu cedează uşor negocierilor, ceea ce poate antrena adevărate polemici pentru orice creion, stilou şi chiar şi pentru o ascuţitoare. Din acest motiv, anume pentru a evita interminabilele polemici, Rik s-a găndit să creeze o gamă de rechizite şcolare care să împace ambele tabere.

Astfel, toate produsele sunt destinate viitorilor şcolari şi coincid gusturilor acestora fară a face însă rabat de la calitate. Şi fără a le ameninţa în vreun fel siguranţa. De la caiete, penare, creioane colorate, cretă, truse geometrice, toate respectă deopotrivă nevoile copilului rău pentru culoare şi veselie, dar şi pe cele ale tale privind eficienţa practică a acestora şi protecţie celui mic.

Indiferent cât de multe şi cât de diverse sunt accesoriile şcolare de pe lista ta, pe rik.ro vei găsi absolut tot ce ai nevoie pentru a-i asigura copilului tău necesarul complet de rechizite, inclusiv blocuri de desen, pensule, radiere, coperţi, cerneală, plastilină sau chiar şi globuri pământeşti. Şi multe altele. Colecţia creată special pentru ca celui mic să nu-i lipsească absolut nimic în această toamnă este extrem de variată. Şi, bine-nţeles, pentru gusturile şi necesităţile fiecărui copil, fie el preşcolar sau şcolar.

Aşa că dacă cel mic abia descoperă grădiniţa si are nevoie mai degrabă de plastilină şi culori sau dacă deja este şcolar cu acte în regulă şi are nevoie de instrumente de scris, compas sau o trusă geometrică de calitatea, pe rik.ro vei găsi rechizite şcolare pentru toate vârstele. Şi, mai ales, pentru toate gusturile. Nu numai ale celor mici, dar şi ale tale. Tocmai pentru ca pregătirea pentru şcoală să fie o activitate plăcută şi distractivă pentru toată lumea. Aşa cum va fi, cu siguranţă, şi şcoala.