Păreri despre climenum

Menopauza este o schimbare ce face parte din viata oricarei femei si marcheaza sfarsitul fertilitatii. Daca te apropii de perimenopauza sau deja esti la menopauza, indiferent de situatie, trebuie sa stii ca aceasta etapa este una normala, prin care poti trece cu usurinta, daca ai ajutor pentru a trata unele dintre numeroasele simptome aparute in aceasta perioada.

            Marea majoritate a femeilor intra in perimenopauza dupa varsta de 40 de ani, insa exista cazuri in care pot intra chiar si dupa 60 de ani. Acest aspect tine pur si simplu de fiecare organism in parte. In cazul celor mai multe femei, menstruatiile sunt din ce in ce mai rare pe masura ce se apropie de menopauza datorita productiei neregulate de hormone. Femeia aflata in pragul menopauzei va avea menstruatii neregulate, sangerari neobisnuite sau chiar menstruatii extrem de abundente. Exista si cazuri, destul de putine la numar insa, cand ciclurile menstruale inceteaza brusc.

            Desi exista numeroase simptome cu care femeile se confrunta in aceasta perioada, exista si solutii care fac tranzitia mult mai usoara.

            Climenum pret si beneficii – Climenum este un supliment alimentar recomandat in aceasta perioada, avand un sistem complex cu actiune continua asupra starilor de oboseala sau a lipsei de concentrare. 1 comprimat pentru zi si 1 comprimat pentru noapte este doza recomandata pentru eficacitate, aceasta fiind dovedita in atenuarea simptomelor ce sunt asociate cu perioada de menopauza.

            In compozitia lor comprimatele Climenum, atat cele de zi, cat si cele de noapte contin  printre altele, extract din seminte de soia, ceea ce face ca acest supliment sa fie contraindicat persoanelor alergice la soia.

            Cu un sistem complex ce ofera actiune continua 24h ore din 24h, Climenum are efect benefic in timpul menopauzei, nu doar asupra bufeurilor si a starilor de neliniste ci si asupra sanatatii oaselor si a sistemului nervos.