Optiuni de huse pentru iPhone 7 + –ce ti se potriveste?

Optiuni de huse pentru iPhone 7 + –ce ti se potriveste?

Daca detii un iPhone, atunci mai mult ca sigur ai avut in vedere protectia acestuia. Daca inca mai esti in cautarea unor solutii reprezentand huse de protectie, atunci trebuie sa te orientezi dupa modelele care pot tine la distanta factorii ce ii pot afecta integritatea, respectiv ce pot atenua consecintele nedorite ale accidentelor etc.

Nu trebuie sa te ingrijorezi deloc in privinta alegerii, pentru ca ai la dispozitie nenumarate modele, iar magazinul online stifler.ro este un reper excelent in acest sens. Iti prezint mai jos cateva optiuni de husa iPhone 7 Plus, dintre care poti alege ulterior ceea ce consideri mai potrivit tie.

  • Husa subacvatica

Pentru ca vara este anotimpul in care obisnuim sa petrecem timp la mare, avem contact cu apa, cu nisipul etc., achizitionarea unei huse subacvatice ar putea sa iti para o alegere inspirata. Sa stii ca nu mai ai grija acestuia sau sa stai cu stres ca l-ai putea strica este eliberator. Scapi de o povara. Te poti orienta dupa modelul propus pe site-ul mentionat, care se remarca printr-un design precis si se potriveste manusa iPhone-ului tau – pana in cele mai mici detalii. Spre exemplu, husa de la Stifler este fabricata din silicon rezistent, un material apreciat pentru aspectul sau calitativ.

Ai siguranta, dupa ce ai aplicat husa, ca ai un telefon impermeabil, ferit de stropii de apa. Il vei putea lua cu tine cand faci sport in aer liber, in cadrul unor activitati subacvatice, dar si in ceea ce priveste utilizarea zilnica. Nu adauga grosime telefonului, ceea ce o face cu atat mai mult de dorit, fixandu-se etans pe el.

  • Husa Arm Bag pentru sport

De asemenea o alegere inspirata in acest sezon este husa iPhone 7 Plus pentru sport, cu prindere de brat. Este o optiune pentru protectia telefonului in timpul activitatilor sportive, mersului pe bicicleta, in sesiunea de la sala, cea de alergat etc.

O poti considera si suport universal, pentru ca poate fi folosita pentru o linie variata de smartphone-uri. Este usoara, moderna si o gasesti in nuante numeroase pe stifler.ro. Poti pastra in aceasta eventual si carduri, bani sau actele de identitate.

  • Husa flip mirror

Un trend de actualitate, husa de tip oglinda cu flip protector este de dorit. Poti sa vizualizezi notificarile prin capac, pentru ca acesta nu este activ. E destul de interesant modelul pentru ca atunci cand deschizi carcasa, se dezblocheaza telefonul si cand o inchizi asemenea se dezactiveaza si acesta.

  • Husa mata

S-ar putea sa gasesti extrem de atractiva husa paint mata, care este conceputa special ca sa ofere protectie telefonului, mai ales cand vine vorba despre socuri sau zgarieturi. De asemenea o gasesti pe stifler.ro, fiind realizata din polimer semi-sintetic rezistent, dar totodata si flexibil. Deci stii ca husa se pliaza bine pe dispozitiv, asigurand un design unic. E preferata in general pentru ca nu adauga grosime telefonului.

In orice caz, acestea sunt numai trei dintre optiunile pe care le ai vizavi de o husa iPhone 7 Plus. Pe site-ul mentionat gasesti o gama completa, la preturi competitive.