fara-daunatori-ro

Odată cu Halloween-ul apar și dăunătorii

Încă de pe la mijlocul lunii octombrie magazinele încep să fie pline de produse pentru Halloween. Nici nu apucăm să intrăm bine în magazin că ne și speriem de măștile fioroase așezate strategic chiar printre primele standuri. Respirăm mai apoi ușurați atunci când realizăm că au fost doar niște măști, ne continuăm cumpărăturile și ne întoarcem acasă. Când intrăm în casă, ce să vezi, același episod asemănător ca în magazin, numai că de data asta „micul monstru fioros” pare să se miște și se mai și ascunde. Gândul că undeva, într-un loc bine gândit, se ascunde un musafir nepoftit, nu ne va face să răsuflăm ușurați, cel puțin până nu ne asigurăm că am scăpat de el.

Odată cu Halloween-ul, vin și schimbările climatice și firește că, rozătoarele sunt în căutarea unei noi case călduroase în care să se adăpostească. Asta, ori se tem de noaptea în care spiritele ies să colinde pământul și se ascund foarte, foarte bine în locuința ta. Atât de bine încât nu numai că tu nu reușești să le găsești, dar nici fantomele din noaptea de 31 octombrie.

Așa că, ce e de făcut? Să aștepți să treacă Halloween-ul în speranța că rozătoarele vor părăsi și ele casa ta? Dar dacă se fac prea comode și nu vor să plece? Ce te faci atunci? Nu e cazul să împrumuți pisica de prin vecini sau să improvizezi tot felul de capcane „ingenioase”. Rozătoarele s-au cam maturizat acum și nu mai pică în astfel de plase.

Cel mai bine ar fi să apelezi la un aparat cu ultrasunete pestrepeller, un aparat care să-ți ușureze munca 100%. Singurul „efort” pe care îl ai de făcut este să te deplasezi până la priză și să conectezi aparatul la curent. De aici, el se va ocupa de restul.  Va transmite niște ultrasunete care le va speria pe rozătoare mai ceva ca sunetele din noaptea de 31 octombrie! Acestea, înspăimântate, își vor face imediat bagajul și își vor lua tălpășița din casa ta. Bineînțeles, nu garantăm că astfel de aparate funcționează și cu spiritele ce se plimbă de Halloween, dar te asigurăm că funcționează cu rozătoarele.

Nu vor face ca factura ta la curent să crească prea mult și te vor scăpa de toate rozătoarele în doar căteva săptămâni. Nu vor afecta celelalte animale din casa ta, ci vor ținti fix dăunătorii care îți creează deseori atât de multe probleme.

Astfel de aparate sunt simplu de folosit și nu au niciun fel de efect nociv asupra ta sau asupra organismului tău. Dăunătorii vor începe să se simtă incomfortabil de cum simt efectele acestui aparat și vor pleca cât de curând din gospodăria ta. Aria de actțiune este suficient de mare încât să-ți acopere întreaga casă și îți poți lua adio de la musafirii neplăcuți.

De Halloween, singurul lucru care va mai putea să te sperie vor fi costumele fioroase pe care le vei vedea pe fereastră, însă cu un aparat ca acesta,  poți fi sigur că nu vei mai avea niciun alt motiv să te sperii!