Nunta ca eveniment

Evenimente la care merita inchiriat un PhotoBoot

Va amintiti zilele in care mergeati in mallcu fetele si va opreati in fata cabinelor foto pentru o scurta sedinta foto caintre fete? Toata lumea iubeste cabinele foto fiindca iti ofera intimitate,sunt distractive, creative, fotografiile sunt usor de facut si sunt gatainstantaneu. Ei bine, vestea buna e ca aceste cabine photo au evoluat, acum senumesc PhotoBoot-uri, au mult mai multe optiuni de personalizare afotografiilor si pot fi inchiriate la orice eveniment. Mai jos va povestim pescurt care sunt evenimentele la care chiar merita inchiriat un PhotoBoot:

  1. Petreceri la firma

Se stie faptul ca petrecerile la firme nu sunt foarte amuzante si distractive. Datorita pozitiei pe care o au in firma toti incearca sa se comporte conform etichetei, de aceea atmosfera cel mai adesea este anosta. Daca inchiriati un PhotoBoot o sa reusiti sa degajati atmosfera iar colegii de munca vor putea duce un suvenir live de la eveniment. Astfel petrecerile nu vor mai fi niciodata plictisitoare.

  • Absolvirea liceului sau a facultatii

Acesta este un eveniment la care participa toti membrii dintr-o generatie asa ca inchirierea unui PhotoBoot va fi foarte rentabila. Distractia va fi garantata cu un astfel de aparat, fotografiile vor fi originale si le puteti personaliza cu data absolvirii ca sa nu uitati niciodata aceasta zi speciala.

  • Intalnirea de 10 ani de la liceu sau universitate

Ar fi pacat ca momentul revederii sa nu fie imortalizat intr-un mare fel. Partea buna e ca PhotoBoot-ul va ofera posibilitatea de a atasa voi un fundal la alegere, puteti sa va fotografiati pe covorul rosu sau sa integrati in poze diverse obiecte vestimentare care sa va aminteasca de anii din studentie.

  • Petrecerea de nunta si de botez

Inchirierea unui PhotoBoot la nunta si la botez a devenit aproape obligatorie. Astfel invitatii se pot ocupa singuri de fotografii, merg in grupuri si isi fac poze apoi le iau acasa, ca pe un suvenir, o amintire frumoasa de la evenimentul vostru. Partea buna e ca PhotoBoot-ul face un numar nelimitat de fotografii asa ca nu trebuie sa va faceti probleme.

  • Reuniuni de familie

Urmeaza sa organizati o reuniune de familie? Se intorc neamurile din strainatate? O sa va intalniti din nou dupa mult timp? Va doriti pe cineva care sa imortalizeze momentul fara sa va ghideze? Inchirierea unui PhotoBoot e ideea salvatoarea pentru voi, astfel aveti siguranta ca fotografiile sunt capturate si toata lumea sta in fata aparatului fara sa atribuiti aceasta sarcina unui membru de familie care sa stea cu ochii pe voi sis a  grupeze oamenii pe tot parcursul zilei.

  • Petreceri de majorat si cu ocazia zilei de nastere

Photo Boot-urile nu sunt doar pentru tineri insa cel mai adesea tinerii se bucura cel mai tare de el. De aceea ati putea sa-i faceti o surpiza fiului sau ficei d-vastra si sa inchiriati un PhotoBoot ca si cadou surpriza cu ocazia majoritatului sau a onomasticii. Cu siguranta surpriza va fi bine primita mai ales daca pregatiti un logo sau o tematica a petrecerii ce sa apara pe fotografii.