writer

Nu uitati posetele ca accesoriu la orice tinuta!

Victoria Beckham este fara doar si poate o fashionista cu acte in regula. Se poate spune orice despre ea, mai putin ca nu are gust si simt estetic. Deci atunci cand  vine vorba despre stil personal, sfaturile venite din partea ei sunt pretioase fara doar si poate.

Mai ales ca ne aflam in sezonul petrecerilor, pentru seara de Craciun sau pentru noaptea de Revelion. Victoria Beckham va sfatuieste ce si cum sa faceti astfel incat sa aratati perfect.

1. Alegeti tinute foarte simple pentru zi, dar care pot fi foarte usor transformate in ceva extrem de sofisticat si de bun gust. Daca mergeti de la birou la petrecerea de Craciun, este bine sa va pastrati tinuta business, dar si sa asortati la ea un clutch si adaugati un guler sau mansete aurii si bineinteles tocuri.

2. Nu subestimati puterea unei posete

Pentru seara, poseta trebuie sa fie suficient de mica pentru a fi in mana, dar suficient de mare pentru a putea indesa in ea telefonul si rujul. Alegeti plicurile subtiri cu fermoar sau posete hexagonale cu bretele-lant care de regula sunt mai structurate. Pentru foarte multe idei de posete puteti intra pe urmatorul link: https://www.epantofi.ro/posete.html

3. Pantofii trebuie sa fie eleganti

Pantofii inalti, chic cu varful ascutit. Acestia fac de regula orice tinuta sa arate impecabil si lungesc piciorul.

4. Keep it simple

Daca nu stiti ce dress code sa alegeti, optati pentru cel casual. E mai smplu sa fiti imbracate cu ceva ce sunteti obisnuita si sa iesiti in evidenta mai mult prin atitudine, decat sa atrageti toata seara atentia asupra voastra din pricina unei tinute excentrice. Rochiile de seara cu niste paltoane de inspiratie militara aruncate peste umeri este o combinatie extraordinar de simpla, dar totusi atat de chic.

5. Renuntati la tinutele galmour

Pentru evenimentele formale trebuie sa arati bine din orice unghi. Acest lucru este un aspect foarte important in cazul evenimentelor care sunt tinute seara. Asortati cu tocuri, machiaj perfect si par coafat.