Nacele de inchiriat, foarte utile

Nacele de inchiriat, foarte utile

Nacela este o instalatie ce permite stabilirea unui post de lucru la un nivel variabil si la o inaltime mai mare de 3 metri. Aceste utilaje necesita foarte multe aprobari din partea numeroaselor institutii si multe acte ce trebuie semnate pentru utilizarea acestor tehnologii avansate. Aici intervine compania noastra. Noi va putem scapa de toata agiatatia cu hartiile pentru aceste masinarii. Compania noastra va pune la dispozitie cele mai bune nacele PRB de inchiriat la cele mai avantajoase preturi. Stim ca aceste operatiuni de care aveti nevoie sunt periculoase si expun persoanele care le efectueaza la un risc enorm, insa noi va putem asigura acum un personal calificat. Acest personal stie sa intervina in orice situatie aveti dumneavoastra nevoie, indiferent ca aveti nevoie pentru industrie, constructie, inginerie de plante sau toaletarea pomilor.

Aparatul are un brat ridicator si diverse tipuri de rotire ale nacelei si astfel nacela poate oferi un acces foarte usor indiferent de obstacolele precum suprafetele plane sau acoperisurile abrupte. In cazul unei suprafete plane, se poate interveni cu usurinta si fara riscuri de accidentare, iar nacela este prevazuta si cu sisteme de siguranta avansate.

Nacele de inchiriat, foarte utile

Cea mai buna solutie pentru dumneavoastra in cazul in care aveti nevoie de lucru la inaltime ocazional este cea care consta in nacele de inchiriat. Compania noastra va ofera nacele PRB de inchiriat si o echipa profesionista, calificata, care sa le manipuleze.

Ce servicii va punem la dispozitie?

Noi va punem la dispozitie un set intreg de servicii care consta in :

– revizie periodica conform programului de intretinere;

– diagnosticarea defectiunilor tehnice;

– interventii de depanare pentru utilaje;

– utilaje nacele de inchiriat pentru lucrul la inaltime care sunt revizuite periodic si atent de catre specialisti.

Stim ca doriti un serviciu profesionist de intretinere si reparatii aflate la inaltimi mai mari, inaccesibile iar de aceea compania noastra va ofera cele mai bune echipamente de pe piata din acest profil.

Pe pagina noastra web nacele de inchiriat puteti gasi serviciile pe care vi le puteti alege, preturile tuturor utilajelor si numarul la care ne puteti apela.

Stim ca apreciati o munca bine facuta, iar noi stim ca va putem asigura acest lucru !