writer

Muzica bucura sufletul, iar cultura muzicala este necesara oricarui om

Orice roman trebuie sa stie cine au fost: Mihai Eminescu, Constantin Brancusi, Traian Vuia, Nicolae Grigorescu, George Enescu si Ciprian Porumbescu.

Muzica reprezinta bucuria sufletului si nu putem concepe o petrecere fara muzica. O ascultam la sarbatori, la aniversari, la botezuri si la nunti. Muzica ne inveseleste, ne linisteste si ne face sa privim cu optimism viata. Sunt unii care asculta anumite melodii si cand sunt foarte tristi. Sa nu mai discutam de muzica ingereasca a colindelor!

Chiar daca nu toti elevii au voce sau ureche muzicala, ABC-ul in muzica trebuie sa il stie, de aceea exista in programul de gimnaziu si in clasele mici de la liceu ore de muzica si ore de desen.

Educatie estetica, motiuni de istorie a muzicii si istoria a artei, note, portative, genuri muzicale sunt notiuni atat de importante care se gasesc in educatie muzicala clasa a 7a.

De la notiuni de folclor, la cantece pentru copii si colinde, elevii trec la muzica clasica si invata sa o pretuiasca la adevarata ei valoare.

Un profesor foarte bun de muzica descopera talentele elevilor sai, le cultiva si isi incurajeaza discipolii sa aprofundeze studiile muzicale.

Oricat de mult talent ar poseda o persoana, sunt necesare si cunostinte muzicale, de aceea trebuie comandate din timp manuale de educatie muzicala clasa 7.

Pe site-ul librariei Delfin se afla unul dintre cele mai bune manuale de Educatie Muzicala pentru clasa a VII-a aflat la vanzare. Aparuta la Editura Niculescu ABC si vandu-l ca autor pe Jean Lupu, cartea costa 18 lei si imbina intr-un mod eficient teoria cu practica, reflectand 100% continuturilor programei.

Copiii sunt frumosi cand canta, de aceea sa investim in educatia lor muzicala, sa le punem la dispozitie manuale foarte bune, profesori bine pregatiti, iar pe cei talentati sa ii inscriem la cursuri de canto.

Este pacat de orice talent care se atrofiaza si prin intermediul caruia atingem frumosul in arta, atingem perfectiunea.

In scolile moderne si foarte bune se acorda importanta tuturor disciplinelor din orar. Profesorii de muzica au pe inventar casetofoane, instrumente muzicale pe care le folosesc in timpul orelor de curs, CD-uri si exista in depozitul de manuale al scolii si carti.

Este greu sa predai muzica, fara manuale bune, fiindca elevii trebuie sa invete sa descifreze partiturile, pozitia notelor pe portativ, dar si semnificatia semnelor utilizate in partituri, cum ar fi bemolul, diezul.

Pe site-ul librariei Delfin se gasesc toate manualele necesare atat claselor mici din ciclul primar, cat si pentru gimnaziu si liceu.

Dragi parinti, comandati manuale pentru copiii vostri cu o luna inaintea inceperii scolii, sa nu va aglomerati in septembrie, cand aveti nevoie si de rechizite si de imbracaminte pentru copii!

Nu ii lasati fara carti, fiindca stiti foarte bine veridicitatea proverbului:”Ai carte, ai parte!”

Manualele comandate sunt livrate la domiciliu dupa 2-3 zile de la procesarea comenzii, iar copiii vostri vor fi asigurati.

Cartea este un suport material foarte important in procesul de predare-invatare si trebuie sa fiti multumiti ca puteti comanda manuale la liber .

Investiti in carti si calauziti-va copiii sa dobandeasca dragostea pentru lectura!