centrala-liepsnele

Cea mai ieftină metodă pentru a-ți încălzi locuința

Chiar dacă până acum iarna nu ne-a speriat prea tare pentru că zăpada a întârziat să apară, asta nu înseamnă că nu o va face de acum. Niciodată nu e prea târziu sau mai bine spus, niciodată să nu spui niciodată., așa că cel mai bine e să nu lași iarna să te prindă nepregătit.

În cazul în care locuiești într-o zonă rezidențială, la casă, probabil una dintre principalele griji e cea legată de încălzire. Este unul dintre principalele aspecte pe care vrei să-l pui la punct chiar de când plănuiești să-ți construiești casa. Bineînțeles că vei dori să alegi cea mai convenabilă și mai la îndemână metodă pentru a-ți încălzi locuința, iar aceasta este o centrală pe lemne Liepsnele. De ce sunt acestea considerate cea mai ieftină metodă de a-ți încălzi eficient locuința? Iată câteva motive!

Centrale termice pe lemne si carbuni LiepsneleCentrala pe lemne si carbuni Liepsnele are o autonomie de 24 de ore cu o incarcare de lemne, si 3-5 zile cu o incarcare cu carbuni. Centralele au capacitati de 10 kW, 20 kW si 40 kW. Suprafata incalzita poate fi pana la 400 m2.www.centrale-lemne-liepsnele.ro

Publicată de Centrale Lemne Liepsnele pe Sâmbătă, 4 Iulie 2015

          1. Sunt o investiție de durată

Dacă e să analizăm totul din cel mai mic detaliu, o astfel de centrală presupune o investiție destul de mare. Probabil că acesta este și unul dintre motivele pentru care oamenii evită să apeleze la așa ceva. Însă, deși investiția este una însemnată, rezultatele se văd de-a lungul timpului.

Doar cu un singur foc, la o singură centrală, poți reuși să încălzești toată casa, indiferent cât ar fi aceasta de mare. Și nu numai că e mult mai ușor, dar te scapi și de o grămadă de treabă în plus pe care ai fi avut-o dacă aveai o sobă în fiecare cameră de pildă.

Pe  www.centrale-lemne-liepsnele.ro, ai o mulțime de centrale din care poți alege. Și chiar dacă prețurile lor sunt în general mari, aici găsești cele mai bune oferte. Nu-ți ia decât câteva minute să te documentezi cu privire la ce ai vrea și ce ți s-ar potrivi.

          2. Faci economie de bani și combustibil

Problema pădurilor defrișate la noi în România a fost mereu de actualitate. O țară care mai mereu era verde a ajuns să fie mai mereu defrișată și pădurile toate să fie importate prin alte țări. Odată cu scăderea numărului de lemn, crește și prețul acestui combustibil, iar banii sunt, din nou, o problemă.

Cu o centrală pe lemne Liepsnele poți economisi foarte mult combustibil și astfel bani. Ca de exemplu, dacă era să fie câte o sobă în fiecare cameră în care locuiai, trebuia să faci câte un foc peste tot și să consumi atâtea lemne. Pe lângă asta, căldura generată de sobă nu durează atât de mult precum cea generată de un calorifer. În mai puține cuvinte, o sobă nu numai că necesită mai mult combustibil, dar nici nu oferă căldură o lungă perioadă de timp.

Cu o centrală, îți încălzești fiecare colțișor din casă și nici nu folosești prea mult lemn. Caloriferele rămân calde chiar și după ce focul s-a terminat și astfel asigură un mediu plăcut în locuința ta pentru întreaga zi.

www.centrale-lemne-liepsnele.ro, îți oferă o grămadă de modele, la cele mai mici prețuri și cu toate informațiile de care ai nevoie. Pregătește-te din timp pentru o iarnă friguroasă!