Marirea buzelor folosind acid hialuronic

marire-buze

Marirea buzelor folosind acid hialuronic este una dintre procedurile cele mai des efectuate, aceasta procedura oferind femeilor ocazia de a se bucura de buze perfect conturate. Buzele dezvaluie mai multe despre personalitatea femeilor, ele fiind unul dintre lucrurile pe care barbatii le admira la o femeie. Folosirea acidului hialuronic este asadar de un real ajutor datorita mai multor avantaje. Se imbunatateste aspectul cosmetic daca se opteaza pentru aceasta procedura.

Folosindu-se aceasta procedura, se realizeaza reconstructia buzei care si-a pierdut din volum datorita unor conditii pre-existente sau chiar a unor interventii chirurgicale din trecut. De asemenea, aceasta procedura este excelenta si pentru pacientul care doreste sa se bucure de o solutie minimalista, care nu are complicatii. Procedura se realizeaza cu o anestezie topica-locala si va trebui sa mergeti la mai multe sedinte pentru a va bucura de beneficiile pe care vi le ofera aceasta terapie.

Acidul hialuronic are o multime de beneficii, spre deosebire de alte metode care presupun anestezie loco-regionala sau anestezie generala. Se vor evita in acest fel complicatiile, iar un alt avantaj al acestei proceduri este ca se reduc in acelasi timp costurile. In ceea ce priveste proceduta in sine, medicul se va folosi doar de o crema cu anestezic, aceasta fiind aplicata local cu cel putin 30-40 de minute inainte de procedura. Pacientului i se va da o oglinda pentru a vedea exact procesul de injectare si a fi sigur ca procedura decurge asa cum doreste.

Marire buze Cluj, cu acid hialuronic este o procedura care va va imbunatati aspectul fizic, dar nu veti ajunge sa aveti un aspect inestetic. Efectul injectarii are o durata de aproximativ 6 luni, iar dupa aceasta perioada este necesara procedura de mentinere a volumului initial al buzelor. Beneficiile acestei proceduri sunt nenumarate, ele fiind in primul rand legate de costurile mai mici decat in cazul maririi buzelor cu implanturi de grasime proprie.

Se foloseste anestezie locala, iar cantitatea de acid hialuronic injectata poate fi controlata si decisa alaturi de pacient. Acidul hialuronic este recunsocut pentru faptul ca umple si imbunatateste aspectul general al buzelor, el reusind sa adauge forma, volum, dar si structura acestora. Cantitatea de acid hialuronic poate fi controlata, astfel incat veti stabili alaturi de medic care este volumul potrivit. Tratamentul mai poate fi realizat si treptat pana in momentul in care se obtin rezultatele pe care le doriti. In ceea ce priveste aspectele secundare, acestea sunt aproape inexistente fata de alte produse de umplere a buzelor.