lentile de contact

Lentile de contact de la optiblu.ro – ultimele tendinte

Porti aceleasi lentile de cativa ani incoace? Poate e timpul sa faci o schimbare.

Producatorii de lentile de contact imbunatatesc constant performantele acestora. Scopul este de a produce lentile pe care sa le porti intreaga zi fara a prezenta vreun pericol si fara a provoca un disconfot ochilor tai. Descopera cum te ajuta lentilele de contact moderne sa vezi si sa te simti mai bine.

Lentile de contact cu purtare 30 zile

Cum ar fi sa iti pui lentilele dimineata si sa nu iti mai faci griji pentru ele timp de 30 zile? Suna prea bine ca sa fie adevarat, insa exista lentile de contact pe care le poti purta in siguranta timp de o luna de zile.

Majoritatea lentilelor de contact nu pot fi purtate mai mult de 8-10 ore la rand pentru ca acestea blocheaza circulatia oxigenului spre ochii tai. Neavand oxigen, ochii tai pot deveni iritati si pot aparea infectii.

Totusi, noile generatii de lentile, realizate dintr-un material diferit permit trecerea oxigenului spre cornee. Cu mai mult oxigen care ajunge pe suprafata ochiului, purtarea unor lentile timp de 30 de zile devine mai sigura.

Poti gasi astfel de lentile de contact in catalogul celor de la OPTIblu, un magazin online renumit pentru calitatea prodselor si al numarului ridicat de brand-uri de renume. Poti incerca lentilele Pure Vision de la Bausch & Lamb pentru o hidratare corespunzatoare a ochilor.

lentile de contact optiblu

Dezavantajul lentilelor de contact, care se pot purta timp de o luna este ca nu sunt foarte potrivite pentru medii cu praf sau fum, unde particulele se pot depozita pe lentile. In acest caz, nu vor fi foarte confortabile.

Lentilele de contact din silicon-hidrogel

Disconfortul si ochii uscati sunt nemultumiri frecvente ale celor ce poarta lentile de contact. Producatorii imbunatatesc continuu performantele acestora pentru a nu usca ochii atat de tare, chiar si dupa o intreaga zi de purtare. Rezultatul acestei cercetari il reprezinta lentilele din silicon-hidrogel. Le poti purta de dimineata pana seara, simtitnd un confort sporit pe intreaga zi.

Lentilele de contact de unica folosinta (1 zi)

Desi curatarea lentilelor nu dureaza mai mult de un minut, multe persoane o considera o corvoada. Acum cand preturile lentilelor de contact au scazut considerabil, cele de unica folosinta au devenit convenabile si foarte populare.

Acestea au o serie de avantaje:

  • Lentilele se simt proaspete si sterile in fiecare dimineata
  • Curatarea si depozitarea acestora nu necesita efort
  • Economisesti bani de pe produsele de ingrijire a lentilelor, deoarece nu vei avea nevoie de ele
  • Nu se aduna particule de praf
  • Sunt ideale pentru oamenii cu alergii

Orice model ti se potriveste, trebuie sa stii ca in catalogul OPTIblu gasesti o varietate de modele de lentile, realizate de brand-uri de renume in industria optica. Descopera ce ti se potriveste si alege lentilele de contact care sa iti ofere protectie si confort pe durata intregii zile.