Laptisor de matca si miere pentru stare de bine si o minte sanatoasa

Cateodata, solutiile pentru cele mai grave probleme ale vietii sunt extrem de la indemana. Multe boli grave pot fi tinute sub control cu produse 100% naturale si uneori vindecate, iar mierea de rapita si laptisorul de matca fac parte din categoria de produse care ofera o multime de beneficii.

Ce sunt mierea de rapita si laptisorul de matca?

Sunt produse apicole folosite inca din cele mai vechi timpuri. Ambele si-au dovedit utilitatea in rezolvarea unor probleme de sanatate si ambele au fost asociate cu energia si cu starea de bine.

Mierea de rapita. Este una dintre cele mai aromate si mai interesante mieri din lume. Rapita, in sine, este o planta cu un bogat continut de substante active ( vitamine, grasimi, celuloza, potasiu, fosfor, fiera sau betacaroten), multe dintre ele ajungand in miere. Cu un gust foarte placut si o structura numai buna de intins pe paine, mierea de rapita prezinta urmatoarele avantaje majore:

  • Protejeaza rinichii, splina si pancreasul;
  • Are un gust excelent. La fel ca si mierea de tei sau mierea poliflora, nu este foarte dulce, fiind apreciata de majoritatea oamenilor, indiferent de preferintele culinare;
  • Contribuie la tratarea osteoporozei si la rezolvarea unor probleme cu rinichii.

Laptisorul de matca. Este o substanta vascoasa care hraneste regina stupului. Spre deosebire de miere, are un gust acrisor si o compozitie nutritiva mult mai complexa. Compozitia laptisorului de matca este atat de complexa, incat specialistii inca nu au putut descoperi toate substantele hranitoare pe care acesta le are. Ceea ce este cert, este faptul ca este singura sursa naturala de acid 10 HDA si contine toate vitaminele din complexul B. De asemenea, are si vitamina A, D, C, E si K, numerosi antioxidanti, aminoacizi, minerale, proteine, lipide, grasimi, glucide si hormoni.

Cei care consuma laptisor de matca cu frecventa mare pot spune ca au la indemana un elixir al tineretii. Acesta imbunatateste functiile reproducatoare, este excelent pentru diabet, imbunatateste nivelul de colesterol si are numeroase beneficii pentru frumusete.

Morning Joy, o combinatie intre laptisorul de matca si mierea de rapita

Daca vrei sa consumi ambele alimente intr-un mod cat se poate de placut, poti apela la Morning Joy. Este un produs al celor de la Albeena, care contine 95% miere de rapita si 5% laptisor de matca. Aceasta combinatie iti ofera cantitatea necesara de energie in fiecare dimineata, iti ofera o multime de nutrienti si te ajuta sa te bucuri din plin de viata si de activitatile zilnice. Atunci cand consumi laptisor de matca sau miere, asigura-te ca sunt naturale. Daca sunt obtinute in mod natural, beneficiile pe care le vei descoperi sunt uriase.