writer

La Sinaia, cu limuzina funerara pe ultimul drum

Poate ca un om si-a dorit toata viata sa mearga cu limuzina, dupa cum sunt oameni care isi doresc cel putin un zbor de cateva ore cu avionul, dar nu s-a putut!

Vietile si posibilitatile noastre sunt atat de diferite! In timp ce unii se duc anual la mare, bunica mea s-a intalnit cu marea la 80 de ani, dupa ce ne-a spus ca se teme ca va muri si nu a pus piciorul pe un tarm.

Dorintele omului se cade sa fie indeplinite in timpul vietii, dar daca acest lucru nu este posibil, cel putin sa cautam o firma de servicii funerare care sa ii organizeze o inmormantare pe cinste.

Simti o usurare cand poti indeplini dorintele unei persoane postum, dorinte care altfel ar ramane vesnic la capitolul neimpliniri.

Iata lista de dorinte ale celor dragi, care pleaca in marea calatorie, pe care te ajuta sa le indeplinesti minunata echipa de profesionisti inimosi de la Servicii Funerare Sinaia, in frunte cu Belita Florin:

1. Sa fie un mort frumos, desi sintagma pare un oximoron. O femeie laudata toata viata pentru frumusetea ei, daca moare in floarea tineretii, isi doreste sa fie frumoasa si in ziua inmormantarii. De fapt, indiferent de varsta, femeia doreste sa fie cocheta, mai ales cand este in centrul atentiei.

Sa nu spui ca acest lucru nu este posibil, fiindca un trup lipsit de viata sperie si isi pierde complet frumusetea! Firma prezentata de mine mai sus are specialisti in tanatopraxie si tanatoestetica, capabili sa redea imaginea din tinerete a defunctului/defunctei si sa-i redea frumusetea prin imbalsamare si machiaj profesionist. Da, exista produse cosmetice special fabricate si gandite pentru cei care mor, ca specialistii sa le ascunda cearcanele si paloarea cu ajutorul lor si cu profesionalismul de care dau dovada. Machiajul va fi foarte reusit si mortul tau va fi printre cei mai frumosi morti.

Stiu ca iti este greu sa te gandesti la asta, dar ar fi mai greu sa nu ii poti satisface dorinta de frumusete!

2. Sa fie in centrul atentiei, sa fie imbracat cu haine bune, frumoase si care sa ii vina bine si sa aiba un sicriu de calitate.

Este dreptul sau sa doreasca toate aceste lucruri, fiindca a muncit din greu in timpul vietii. Stiu oameni care inainte de a muri si-au chemat apartinatorii si i-au pus sa le promita ca le vor face pod din lemn de stejar in groapa, sa nu putrezeasca repede.

Altii au dorit sicriu din lemn de esenta tare, in timp ce persoane desfigurate au solicitat sa fie acoperite dupa deces, ca asistenta sa nu le vada chipul.

Firma de servicii funerare de mai sus poate indeplini toate dorintele din timpul vietii ale celor care s-au dus.

3. Sa calatoreasca de la capela la cimitir cu limuzina funerarea de ultima generatie. Poate ca nu a fost timp de plimbat cu limuzina in timpul vietii, poate ca nu au fost bani suficienti, dar in Sinaia, transportul funerar se face cu limuzina de ultima generatie, fiindca mortilor li se acorda maxima atentie!