hainute bebelusi

La ce se ne uităm când cumpărăm hăinuțe pentru bebe?

Când suntem în căutare de hainute bebelusi, trebuie să ne gândim mereu la cât de practice sunt, pentru că bebeii cresc incredibil de repede, iar tu vei fi nevoit sau nevoită să cumperi constant haine noi. În plus, hainele copilașilor se rup mult mai repede, ducând o viață mult mai activă decât noi (aceștia se joacă toată ziua, cine știe pe unde mai reușesc să își rupă sau murdărească hainele!?), ca să nu mai vorbim că formându-și propriile personalități încă de la primii anișori, personalitate care se schimbă, evoluează și se accentuează de-a lungul timpului, aceștia vor dori (fix la un om mare!) să fie mereu în trend cu moda, chiar dacă moda pentru ei înseamnă un tricou cu Minecraft.

Deși ar trebui să te gândești și la tine aici, căci tu și copilașul tău sunteți o echipă! Așadar, îți recomandăm haine care sunt practice și care îți fac și ție viața mai ușoară – de exemplu, dacă nu ești sigur sau sigură de mărimea care i se potrivește pruncului tău, poți oricând să îi iei una mai mare pentru că oricum va crește foarte repede și se va adapta ca atare mărimii.

Ai crede că ești 100% sigur sau sigură care este mărimea hainelor copilașului tău, însă ai fi surprins! Fiecare magazin de haine pentru bebeluși are un sistem diferit de mărimi pentru copii, iar de aceea te poți trezi dintr-odată surprins sau surprinsă că mărimile despre care credeai că sunt ok nu li se potrivesc băiețelului sau fetiței tale.

În plus, nu uita că hainele trebuie să te ajute și pe tine! Aceste trebuie să fie ușor de îmbrăcat și mai ales de dat jos, pentru când va trebui să îi schimbi scutecul sau să îi faci băiță copilașului tău. Pantalonii cu turul elastic sunt în general foarte eficienți în a te ajuta să îți faci treaba.

Și nu uita să te fii mereu cu ochii în patru vis a vis de materialul din care este făcută haina, căci pielea copilului este foarte sensibilă. Poate părea foarte complicat, mai ales când este primul tău copilaș, dar nu este!