writer

La ce este bun Masajul Tantra?

Primirea unui masaj Tantra îți permite să atingi echilibrul corect între minte și corp
Orice rigiditate a corpului fizic și a atitudinii mentale împiedică fluxul de energie. Odată cu trecerea timpului, acest blocaj determină accelerarea procesului de îmbătrânire, debutul diferitelor tipuri de boli fizice și emoționale, de la depresie la sensul vinovăției până la pierderea generală a iubirii pentru viață.
Evident, toate acestea se datorează tiparelor mentale, caracterului nostru, rănilor noastre interioare, condiționării noastre morale. Masajul Tantra poate reprezenta depășirea acestora în timp. Nu intri într-o sesiune de psihologie prin intermediul masajului, ci pur și simplu ajută la capacitatea și conștientizarea prezentului și la a avea o percepție mai directă și mai marcată a senzațiilor corpului tău și te ajută să trăiești mai bine momentul prezent, aici și acum, ghidat de intuitivitatea și sensibilitatea maseuzei.


Stimulii dulci și armonioși insuflă încredere
În societatea noastră, totul a preluat un caracter formal, de la strângerea de mână până la cele mai intime aspecte și e foarte probabil ca multe partide de sex să aibă loc într-un mod standardizat, cu gesturi repetate și evidente, în absența oricărei creativități și cu puțină satisfacţie reciprocă. În civilizația mașinilor, în era automatizată, omul apare mecanizat nu numai în corp, ci chiar și în gânduri și sentimente. Este bine cunoscut faptul că prin contactul fizic se alimentează respectul de sine și capacitatea de a avea încredere în sine și de a se abandona.


Printre efectele imediate ale masajului Tantra pot fi rezultate pozitive asupra sferei psiho-afective-corporale, eliberarea tensiunilor și a stresului, reîncărcarea cu energie, în plus, se pot produce transformări și schimbări în felul în care ne percepem pe noi înșine și pe realitatea care ne înconjoară, inclusiv reactivarea energiilor sexuale. Foarte des cei care primesc un masaj Tantra percep foarte clar reactivarea sau întărirea vitalității și creativității corpului.
Masajele Tantra sunt una dintre cele mai eficiente metode de a rămâne sănătoși și de a menține un bun echilibru nervos în redescoperirea continuă a corpului nostru


Aspectul vindecător este cu siguranță o particularitate a acestui tip unic de masaj. Favorizează, acolo unde este nevoie, eliberarea de energie, astfel încât să curgă liber în corp, condiționând pozitiv toate aspectele vieții. Chiar și atunci când blocajele emoționale erau absente, masajul permite o îmbunătățire a energiei corpului. Masajul Tantra poate elibera energia blocată și poate ajuta la rezolvarea conflictelor interioare, permițându-vă să trăiți o experiență fericită și sănătoasă. Poate fi considerată o cale de creștere personală, deoarece constituie o experiență senzorială puternică, prin ascultarea Sinelui și eliberarea de condiționare.


Pielea este o linie subțire de demarcație între lumea interioară și cea exterioară, iar mâinile, fiind receptive și totodată și mijloace de transmisie, sunt adesea capabile să pătrundă în lumea profundă a ființei noastre, să infuzeze bunăstare și calm, să dezlege blocaje energetice și tensiuni și să încarce această lume interioară cu energie. Mâinile sensibile și instruite ale maseuzei sunt capabile să simtă și să ajute procesul de autovindecare al organismului.
În timpul unei sesiuni de masaj Tantra in Bucuresti, emoțiile sunt intensificate și înveți să controlezi și să prelungești plăcerea și momentele de extaz.