Invitatii nunta

Nuntile se fac pentru a uni in fata Domnului sufletele mirilor, de dragul parintilor si cu scopul de a impresiona intr-un mod cat mai placut toti cunoscutii. Si daca tot puneti la cale o petrecere mare, pentru fiecare gusturi in parte, cel mai indicat ar fi sa optati pentru modele de invitatii altfel, diferite si aparte, atat prin forma, cat si prin materialele folosite, prin detaliile fine controlate cu grija, produsele fiind realizate manual.
Un accesoriu foarte important pentru invitatia de nunta, fie ca vorbim de panglicile, funditele sau papioanele din satin, de strasuri, chenare decorative cu glitter sau broderii stantate, etichete si inserturi speciale, este cu atat mai pretios si reuseste sa puna in valoare invitatia atunci cand este atent controlat in mod individual.
Armonia cromatica a modelelor completate cu grija de accesorii reuseste sa scoata invitatiile din anonimat, infrmusetand si creand o simbioza intre concept si calitatea superioara a materialelor folosite. Fie ca vorbim de invitatii de nunta elegante realizate din coperti speciale printate fata-verso, fie ca vorbim de modele realizate din mai multe elemente (coperti speciale colorate, inserturi speciale printate si accesorii in acord cromatic, precum fluturi sau pene naturale), fiecare dintre aceste modele prezinta un design grafic aparte, fiind incadrate in tematici specifice in functie de sursa de inspiratie folosita pentru a creiona modelul.
Astfel, cu detalii mici puteti schimba total un model apartent simplist, fiecare dintre accesoriile folosite, dar si culoarea acestora fiind usor de adaptat dupa bunul vostru plac.
Pe de alta parte, trebuie sa luati in considerare si faptul ca accesoriile folosite mai ales pentru invitatiile de nunta nu au doar un scop pur estetic, ci indeplinesc si alte functii si cerinte. Spre exemplu, folosirea panglicilor pe post de sistem de prindere pentru invitatie va scuteste si de necesitatea achizitionarii unui plic pentru aceasta, multe dintre modelele disponibile pe altfeldeinvitatii.ro fiind lipsite de necesitatea unui plic special. Cu toate acestea, puteti opta oricand doriti si pentru un plic special creat pentru invitatie(personalizat) sau pentru unul simplu, dar potrivit modelului, mai ales daca va doriti sa protejati intr-o anumita masura invitatia sau daca va surade ideea in amintirea traditiilor si a istoriei folosirii plicurilor pentru invitatii.
De regula, penele de paun, glitterul sau accesoriile tip stras dau un farmec aparte modelelor de invitatii, acestea avand un aspect de lux, glamour. Panglicile din satin sau organza si papioanele sau funditele sunt realizate manual, pentru fiecare element in parte investindu-se timp si pasiune, lucruri care conteaza in aspectul final al invitatiei si care va conta si pentru destinatarii acestora.
Prin urmare, alegeti sa faceti investitii pentru accesorizarea papetariei de nunta, caci astfel veti observa faptul ca detaliile aparent minore fac diferenta si in cazul evenimentului dumneavoastra.