camioane DAF

Investește inteligent în afacerea ta

Investitorii apelează la servicii profesionale care să faciliteze  accesul pentru achiziționarea acestor autovehicule de mare tonaj. Aceștia preferă camioanele second-hand. Sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont atunci când îți achiziționezi un camion second-hand, însă în primul rând contează locul de unde provin. Cel mai sigur loc care garantează verificarea inițială a acestor vehicule este parcul auto camioane.scania.ro. Aici se află cele mai bune camioane, de la cele mai bune brand-uri, cum ar fi camioane Scania, camioane MAN  și camioane DAF. Indiferent de marca preferată, site-ul își pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru fiecare brand.

Camioane Scania rulate

Când vorbim despre camioane second-hand se pare că Scania este etalonul soluțiilor pentru ca investiția să fie una eficientă. Renumele companiei este un criteriu foarte important, iar compania suedeză Scania are un renume în Europa, aflându-se în topul preferințelor. Scopul Scania este acela de a crește productivitatea prin îmbunătățirea condițiilor de muncă, iar încrederea este încurajată și de faptul că achiziționarea se face direct de la un dealer autorizat. Înainte de a fi pus în vânzare, Scania se ocupă de verificarea și testarea camionului. Principalele lucruri de atins ale testului sunt: performanța, siguranța și fiabilitatea.

Un alt lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere este brand-ul de la care cumperi. Fie că vorbim de camioane Scania, camioane MAN,  sau camioane DAF un antreprenor conștientizează importanța condițiilor de muncă. Renumele companiei garantează siguranța și seriozitatea. Un alt criteriu pe care trebuie să-l aveți în vedere este localizarea service-ului, asta completând raportul preț-calitate. Pentru a evita stagnarea muncii, camionul nu trebuie să staționeze mult într-un service de aceea este extrem de important ca service-ul să aibe program prelungit și piese mereu disponibile.

Camioane DAF rulate

Camioanele DAF și-au câştigat notorietatea pentru eficienţa lor în consumul de carburant, clasându-se mereu în topul testelor de economisire  a combustibilului. Cu ele se realizează o economie de 7-10 % la motorina și evident că și costurile transporturilor pe kilometrii sunt mai mici. Acest aspect generează succesul în afaceri fiindcă tarifele percepute clienților vor fi și mai mici. Aceste camioane cântăresc cu aproape 100 de kilograme mai puțin și se manevrează ușor, iar alerta bateriei descărcate este deosebit de utilă conducătorului auto.

Camioane MAN rulate

Datorită importanței pe care transportul o aduce, Camione.Scania.ro este locul unde camioanele second-hand se prezintă. Pe lângă celelalte opțiuni, camioane.scania.ro oferă și multe opțiuni pentru camioane MAN, cu kilometri rulați. Marca de camioane MAN este cunoscută de foarte mulți ani și renumită pentru că a fost printre primele care a produs camioane cu motor diesel. Produse în germania, camioanele MAN au caracteristicile specifice calității germane.  Întocmirea actelor pentru achiziționarea unui camion de la acest parc auto se face în câteva ore. Spre deosebire de alte parcuri auto, camioane.scania.ro oferă tot ajutorul necesar clientului pentru a pleca mulțumit cu vehiculul dorit.

Cel mai mare centru de camioane rulate din sud-estul Europei se află pe teritoriul românesc și te așteaptă să faci cea mai bună investiție pentru business-ul tău în domeniul transporturilor.