peruci-femei

Ghidul alegerii perucilor excelente

Pentru a alege o peruca potrivita, este important sa tineti cont de cateva lucruri si sa va informati cat mai bine. Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va alegeti coafura potrivita in functie de preferintele voastre. Pentru a restrange cat mai mult cautarile, alegeti o coafura cu care sunteti familiarizate. Imediat ce incepeti sa va obisnuiti cu purtatul unei anumite peruci, puteti trece la o alta peruca. Exista zeci de stiluri de peruci pe care le puteti alege, acestea tinand cont in primul rand de forma fetei.

Forma fetei influenteaza alegerea perucii, de aceea ea trebuie aleasa tinand cont de acest lucru. E posibil ca peruca sa nu se potriveasca din cauza faptului ca are o marime universala. Mai exista si posibilitatea de a avea o circumferinta mai mica sau mai mare in raport cu standardul, de aceea este necesar sa faceti si unele masuratori in plus. Masura standard pe care o gasiti cel mai des pe piata este cea de 54 de cm, perucile avand la spate doua benzi elastice, ele regland in acest fel circumferinta cu aproape 3 cm. In acest fel, atunci cand va alegeti peruca, veti fi mai sigure pe voi, peruca fiind si mai confortabila.

Asadar, nu trebuie sa alegeti o peruca din aceste magazine de peruci, foarte diferita de nuanta naturala. Pe masura ce va obisnuiti insa cu purtatul perucii, atunci puteti sa mai schimbati si nuantele acesteia si sa optati pentru peruci in culori mai indraznete. Veti putea in acest fel sa purtati cu incredere si alte culori. Puteti discuta cu vanzatorii pentru a alege peruca potrivita si nuanta pe care o doriti cel mai mult. Ei va pun de obicei la dispozitie o gama intreaga de culori, precum si niste costuri de mentananta foarte bune.

Atunci cand vorbim despre compozitia perucii, ne gandim la constructia sa interna si anume la alegerea pe care o puteti face intre parul natural si cel sintetic. Parul natural este de multe ori de preferat, dar cel sintetic este o solutie la fel de buna, mai ales in situatia in care nu dispuneti de fonduri suficiente. Peruca din par natural este versatila, ea avand si un pret mai ridicat, in timp ce peruca din par sintetic are o perioada limitata de purtare. Cu toate acestea insa, o peruca din par sintetic este o solutie mai accesibila decat cea din par natural. Peruca din par natural are o durata de viata ce poate ajunge chiar si la un an de zile.