writer

Geanta office, un must have la office

Geanta office, un must have la office

O femeie de afaceri trebuie sa stie in primul rand sa isi impuna respect oriunde merge. O astfel de reprezentanta a sexului frumos nu va merge niciodata la o intalnire de afaceri nearanjata sau cu accesorii vestimentare de proasta calitate.

Geanta office este principalul accesoriu pe care o femeie de afaceri o poarta cu ea in fiecare zi. Aceasta spre deosebire de un alt model de geanta de dama trebuie sa detina mai multe avantaje, dupa cum urmeaza –

  1. Calitatea

O geanta de dama office trebuie obligatoriu sa fie confectionata dintr-un material durabil in timp, rezistent si cu cusaturi puternice. Intr-o astfel de geanta de dama trebuie sa incapa multe lucruri personale dar si documente, dosare si alte obiecte necesare activitatii profesionale de zi cu zi, astfel incat trebuie sa fie foarte rezistenta. Pentru femeile de afaceri specialistii din nisa fashion recomanda sa isi cumpere genti de dama din piele naturala. Acest material este cel mai rezistent in timp si are calitatea de a putea fi curatat foarte usor cu ajutorul unei carpe moale udate in prealabil cu putin alcool si uscat cu un prosop de textura moale. Ingrijita corespunzator o geanta de dama office poate sa ne tina o perioada indelungata de timp. In cazul in care achizitionam o geanta de dama office romaneasca sau de brand international, putem avea siguranta ca putem aducem un strop de lux in prezenta noastra de zi cu zi la intalnirile de afaceri.

  1. Culoarea

Culoarea gentii este foarte importanta atunci cand activam zi de zi in domeniul afacerilor. Este cat se poate de clar ca nu putem aparea la o intalnire importanta de afaceri imbracate cum am merge pana la piata sa cumparam paine. O tinuta sobra accesorizata cu o geanta de dama office de culoare uni si nu foarte stridenta este alegerea ideala atunci cand mergem la un astfel de eveniment. In cazul in care sunteti o femeie de afaceri care adora sa se puna in evidenta oriunde merge, puteti opta pentru o geanta de dama office din piele naturala romaneasca de culoare rosu aprins, atat timp cat tinuta vestimentara este una inchisa la culoare si uni.

  1. Marimea

O geanta de dama office indiferent de materialul din care este confectionata trebuie sa fie incapatoare. Adica este evident ca aceasta trebuie sa fie asemanatoare unei serviete, astfel incat in ea sa incapa atat obiectele personale necesare tuturor femeilor zi de zi, cat si dosare, documente, laptopul, smartphone-ul sau tableta. De asemenea este de inteles ca daca marimea gentii de dama office este mare, atunci si materialul din care aceasta este confectionata trebuie sa fie din piele naturala, fiind capabila astfel sa sustina o greutate atat de mare a obiectelor pe care le purtam dupa noi.

Indiferent daca vorbim despre genti de dama office din piele naturala romanesti sau create de stilisti cunoscuti pe teritoriul altor tari din lumea intreaga, trebuie sa stim ca o astfel de geanta trebuie sa fie atat de calitate superioara cat si foarte frumoasa din punct de vedere estetic.