Fii fabuloasa indiferent de anotimp

Fii fabuloasa indiferent de anotimp

Poti fii fabuloasa si totul depinde numai de tine pentru ca acum  ai neasemuit de multe instrumente la indemana.

Despre unele stii iar poate ca altele sunt noutati fiindca totul este intr-o continua evolutie.

Atat in machiaj cat si in tinuta, cu ajutorul nuantelor si tonurilor, al intregului spectru cromatic, orice femeie isi poate conduce intreaga infatisare la nivel de arta.

Poti opta pentru un machiaj aplicat intr-o maniera conservatoare purtandu-ti cu atitudine tinuta office sau alegem accente puternice tinute-i avangardiste pe care vrem neaparat sa o purtam.

Pentru iesirile de seara, putem combina perfect o tinuta casual cu un machiaj discret, pastelat din care sa nu lipseasca rimelul genelor dar sa adaugam un ruj rosu care sa ne conduca spre zona de romantism.

Caci ce poate fi mai frumos decat sa petreci o seara romantica la o plimbare, concert sau chiar pe terasa unui restaurant modern.

In oricare dintre situatii ne-am pozitiona, poti fi fermecatoare si stralucirea ta interioara se va oglindi pe chipul tau atat de bine conturat si aranjat, incepand cu un make-up care sa avantajeze fata, gatul si decolteul, aranjandu-ne in stilul pe care-l impune ocazia, coafura care confera chipului tau atitudine si continuand cu hainele care sa fie in deplina armonie cu restul infatisarii.

Nici culorile nu sunt de neamintit si este de preferat ca imbracamintea aleasa sa compuna un tot unitar cu intreg ansamblul tau atat din punct de vedere coloristic cat si din punct de vedere al designului.

Poti in orice moment sa-i oferi chipului tau stralucirea care te va scoate imediat din anonimat chiar si atunci cand oboseala isi pune amprenta aplicandu-ti un machiaj dinamic folosind fard de pleoape alb pentru a-ti reda aerul fresh.

Iar daca vrei sa ai un aer enigmatic, subliniaza linia ochilor trasand pe pleoapa inferioara a ochiului linii fine, negre, continui sau intrerupte care in afara faptului ca va compune un machiaj artistic, iti va schimba look-ul intr-unul absolut fascinant.

Alege insa intodeauna doar produse de calitate si foloseste-le conform instructiunilor, in combinatie sau separat, pentru a obtine efectul dorit pe parcursul mai multor ore, indiferent de anotimp.