writer

Fat bike Phantom Set- calitate ireprosabila si un aspect uimitor

Phantom va intampina cu o oferta bogata de fat bike si va atrage atentia prin caracteristici impresionante si un design unic. Acest tip de bicicleta este mereu pregatita sa parcurga trasee montane dar va puteti da cu ea la fel de bine pe astfalt, zapada sau nisip. Rotile mari va asigura tractiunea optima in curba si va ofera siguranta maxima. Suspensiile confera un plus de confort iar cadrul frumos proiectat va ofera senzatia ca puteti cuceri cu usurinta orice traseu.

Fiind modele foarte versatile au o gama larga de utilizari si un design extrem de placut. Sunt dedicate pentru plimbarile scurte prin oras dar si pentru plimbarile lungi prin padure. Va ofera o experienta unica in ambele si o serie de avantaje, care va face sa o folositi cu aceeasi placer zi de zi. Pentru a va informa corect despre Fat bike preturi vizitati imediat siteul online https://phantomset.ro/

Coborati pante abrupt cu ea, urcati dealuri si luati curbe destul de dificile cu cea mai mare usurinta. Acestea se adapteaza perfect pentru orice tip de teren si va  ofera posibilitatea sa va bucurati de natura in fiecare zi. Alegerea unei biciclete fat bike se dovedeste a fi una extrem de inspirata pentru ca este vorba despre o bicicleta extra confortabila, cu performante foarte bune care se pliaza perfect necesitatilor ciclistilor. Tineti cont de aspectele de baza pentru a selecta bicicleta cea mai potrivita pentru dumneavoastra. 

Fat bikes sunt biciclete versatile, ideale pentru un uz general. Au un design extrem de adaptabil fiind special echipate pentru a face fata cu succes diverselor tipuri de terenuri accidentate. Au o greutate redusa ceea ce le ajuta sa prinda viteza destul de mare, oferindu-va un grad de confort ridicat.

Dacă vreti sa mergeti pe carari montane se pune accent pe viteza si anduranta, iar fat bikes indeplinesc toate aceste caracteristici. Avand o manevrabilitate foarte buna acestea pot trece fara probleme de zonele mai dificile din păduri, asigurandu-va stabilitate si confort. 

Dat fiind faptul ca anvelopele sunt foarte late presiunea pe care rotile o aplica pe sol este destul de mica, ceea ce faciliteaza pedalarea pe orice tip de teren, chiar si cele mai greu accesibile cum ar fi zapada, nisip sau noroi. De-a lungul timpului s-a observat ca fat bike-urile fac fata foarte bine tuturor suprafetelor de teren instabil. Profilul mai mare al rotilor le ofera o buna aderenta, ceea ce le face foarte populare la nivel global si extrem de indragite.