Facebook Marketing, Strategie Marketing

Probabil ai observat ca majoritatea afacerilor de succes sunt promovate intens in mediul online, inclusiv pe platformele de socializare. De cate ori navigand pe Facebook, nu ti-au aparut sub ochi produse sau servicii carora le-ai dat “search” in motorul tau de cautare, postari ale unor site-uri recent vizitate sau din contra, inca necunoscute tie, dar care ofera aceleasi produse si servicii sau unele similare? De nenumarate ori, nu-i asa? Si de cate ori ai vizitat site-urile aparute ca prin minune sub ochii tai, desi probabil in acea clipa nu aveai  sau nu credeai ca ai nevoie de ceva din ce iti pot ei oferi? Cel mai probabil in 80-90% din cazuri. Macar din curiozitate!

            Asta inseamna Facebook Marketing! Sa convingi omul din spatele ecranului sa te viziteze, sa cumpere, sa iti devina client, eventual unul fidel.

            Esti la inceput de drum si vrei sa te faci cunoscut sau dimpotriva, ai deja o afacere inchegata si un portofoliu de clienti, dar vrei sa cuceresti o cota mai mare de piata? Atunci este cazul sa apelezi la o Agentie Digital Marketing care sa creeze pentru tine o Strategie Marketing personalizata, in functie de specificul afacerii tale si de obiectivele tale – o strategie implementata corect pe canalele de marketing potrivite iti va aduce cresteri semnificative ale profitului si ale numarului de clienti, in timp ce bugetul de marketing este optimizat.

            Iata cateva idei de campanii de marketing ce pot fi implementate eficient cu ajutorul unei agentii Digital Marketing:

  • Campanii Social Media cu scopul de a-ti spori notorietatea brandului si de a atrage noi clienti din publicul tau tinta
  • Campanii de Retargeting, menite sa iti aduca inapoi vechii vizitatori ai site-ului;
  • Campanii destinate vanzarilor promotionale ocazionale
  • Campanii Email Marketing pentru a creste valoarea achizitiilor clientilor existenti
  • Campanii Influencer Marketing.