Diminetile incep cu o cafea bine preparata

Diminetile incep cu o cafea bine preparata

O saptamana incepe greu dupa un weekend de relaxare, in care in sfarsit ai avut timp doar pentru tine, departe de stress, agitatie si multe taskuri care apar ca de niciunde, dar care sunt atat de urgente incat, desi le primesti cu 5 minute inainte sa te ridici de la birou, au un deadline demult depasit. Traim intr-un ritm atat de accelerat, alergam dintr-o parte in alta atat de rapid, realizand atat de multe lucruri in acelasi timp, incat uitam uneori ca suntem oameni, ca avem nevoi care sunt la baza simple. In principal, in aceasta era a consumerismului, pare ca generatia noastra a sarit din fabricile generatiei trecute in fabrici mai luxoase, corporatiile, unde avem din plin parte de conditii materiale excelente, dar in care avem atat de mult de lucru incat uitam sa ne bucuram de simplul fapt ca traim.

Diminetile incep cu o cafea bine preparata

Momentul nostru este momentul in care dimineata, cand soarele nici n-a apucat sa rasara, sarim din pat cu ajutorul alarmelor si ne impleticim spre bucatarie, unde abia daca mai suntem in stare sa ne preparam o cafea adevarata. Tocmai pentru ca traim atat de rapid si facem atat de multe lucruri deodata, avem nevoie de o automatizare a ceea ce in trecut erau doar momente de asteptare. Nu avem timp sa asteptam cincisprezece minute pentru a fierbe apa pentru cafea, tocmai de aceea espressorul Lavazza Blue a facut toata treaba pentru mine. Trebuie doar sa introduc o capsula Lavazza Bue, sa ma pregatesc pentru serviciu in timp ce se prepara cafeaua, apoi sa ma asez linistita pe canapea si sa savurez (bineinteles, am doar 10 minute, imediat dupa trebuie sa raspund catorva e-mailuri urgente) o cafea 100% pura, macinata, care nu contine arome artificiale sau alte ingrediente.

Capsule Lavazza Blue vin intr-o gama diversificata, am mereu de ales, in functie de necesitate sau momentul zilei, intre cafea cremoasa Caffe Crema Dolce, cafea Decaffeinato sau, o mare preferata, cafeaua revigoranta Intenso. Momentul cafelei este momentul meu, timpul in care pot sa ma bucur de ceea ce am si sa stabilesc noi teluri.