Dex si Doom dictionar cu reduceri de -50%, pe universenciclopedic.ro

Sunt momente in care pretul cartilor poate sta in calea dezvoltarii unei persoane, care este dornica sa invete, dar nu isi permite sa cheltuiasca foarte multi bani in aceasta directie. De pilda, la o simpla cautare pe internet dupa dex pret, se poate observa ca unul dintre instrumentele vitale ale limbii romane are un pret destul de piperat. Editura Univers Enciclopedic intelege aceste nevoi ale oamenilor si deruleaza periodic campanii cu reduceri la toate cartile de pe site. Astfel ca, pe perioada intregii veri, dex si doom dictionar sunt reduse cu -50%, pentru ca romanii sa se bucure de oferte si sa isi completeze bibliotecile cu cele mai folositoare dictionare.

            Reducerea la dictionare de pe site-ul universenciclopedic.ro este una considerabila si se datoreaza promisiunii editurii Univers Enciclopedic de a ajuta romanii sa investeasca inteligent in educare si formare. Interesul oamenilor pentru lectura si mai ales pentru comunicarea limbii romane cat mai corect incepe sa se amplifice, pe fondul construirii unei imagini cat mai bune in societate din partea oamenilor.

            Sa vorbim si sa scriem corect in limba materna, sa intelegem si sa folosim sensul potrivit al cuvintelor sunt lucruri esentiale in viata. Indiferent ce activitate desfasuram sau in ce context social ne aflam, cand comunicam fara erori si greseli spunem multe despre noi si ne afisam exemplar in societate.

Universenciclopedic.ro ofera acum pachetul promotional ce cuprinde instrumentele vitale ale limbii romane, Dictionarul explicativ al limbii romane si Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane, la jumatate de pret. De asemenea, dictionarele pot fi comandate individual cu reducere de -50% direct de pe site. Campania cu reduceri va derula toata vara si include oferte si la alte categorii de carti, cum sunt cartile pentru copii, filosofie, pedagogie, dezvoltare personala si altele.

Cu o asemenea oferta precum cea de la Editura Univers Enciclopedic, nu mai avem nicio scuza atunci cand vine vorba de comunicarea ca la carte.