cizme ugg 3

De ce sunt cizmele UGG confortabile?

Cizmele UGG sunt incredibil de confortabile. Vă păstrează picioarele relaxate și calde în timpul iernii și reci vara. Interiorul de lână moale pastreaza piciorul în siguranță. Cine nu ar vrea o pereche de cizme UGG Australia originale? Ei bine, exact acest lucru se bazează pe un număr de impostori. Există multe companii care fac cizme UGG false și încearcă să le scoata la vanzare ca pe un lucru de calitate, asa cum sunt cizmele UGG originale.

Caracteristicile prin care fac ca in cizmele UGG originale sa te simti atat de bine sunt aceleasi caracteristici care te fac ca in UGG-urile false sa te simti atat de rau. Ce anume se separă de cizmele UGG originale de impostori? Există mai multe caracteristici care fac mai ușoară detectarea unui UGG fals:

Pielea de oaie Merino de la cizmele UGG

Cizmele UGG originale sunt produse din piele de oaie Merino, care este una dintre cele mai sofisticate, dar mai puternice și mai durabile piele de oaie disponibile. Lana din oile Merino este incredibil de densă și oferă calități uimitoare de amortizare, precum și evitarea umidității la picioare. Cizmele UGG Australia de la originall.ro utilizează o piele de oaie cu două fețe – lâna cuibărește picioarele în interior, în timp ce pielea durabilă este stratul exterior moale.

cizme ugg 2

Ce folosesc impostorii? Acesta variază, dar mulți dintre impostori folosesc pielea de vacă sau de porc și lipesc un strat de lână inferioară pe piele sau chiar pe materiale sintetice. Nu numai că lâna sau materialul sintetic se vor îndepărta în pete, dar pielea nu eliberează umezeală, nu este la fel de durabilă și flexibilă ca pielea de oaie și tinde să se destrame. Dacă vă uitați atent la exteriorul unei cizme false și așezați găuri mici pe piele, este un bun indiciu că acesta este un impostor și este făcut din piele de porc. Culoarea „lânii” interioare este adesea mai gri decât albul de unt pe care ne așteptăm sa il vedem la lana reală.

Talpa cizmei UGG

Uită-te la talpa cizmei UGG. Pare extrem de rigida? Este greu să îndoiți talpa pantofului? Acesta este un semn bun că aveți UGG-uri false. Cizma UGG originala este realizata din talpa foarte flexibila. Puteți să îndoiți ușor talpa unei cizme UGG originala – se îndoaie cu piciorul în timp ce mergeți, oferind un confort incredibil.

Veți observa, de asemenea, unele diferențe cu forma tălpii. UGG-urile false au un călcai mai îngust. Cizmele UGG Australia utilizează un toc mai mare, care oferă mai mult sprijin pentru picior.

Cusatura cizmei UGG

Cei mai mulți dintre noi nu acordă atenție cusăturii de pe pantofii noștri, dar este o modalitate foarte bună de a detecta falsurile. Cizmele UGG originale sunt făcute cu grijă si cusatura trebuie sa fie perfecta. Veți vedea cusătura care are aceeași culoare ca și pielea de oaie exterioară. Trebuie să vă uitați atent Este, de asemenea, foarte uniformă și precisă.