Go-Kos-Trans-Transport-Persoane

De ce sa alegi sa calatoresti in strainatate cu microbuzul

Desi in ultima perioada au aparut mai multe optiuni pentru calatoriile in strainatate, o mare parte din romanii care parasesc granitele Romaniei prefera sa apeleze la firmele de transport si sa mearga cu microbuzul. Firmele care efectueaza transport persoane Germania cu autocarul sunt si ele suficient de multe. Noi vom vorbi insa despre avantajele calatoriei in strainatate cu microbuzul.

Ajungi la destinatie destul de repede

Desi atunci cand vine vorba de timp de redus, calatoriile cu avionul sunt mai avantajoase, calatoriile cu microbuzul pot fi si ele destul de rapide. Multe persoane au o fobie pentru calatoriile cu avionul, acestea pot fi foarte scumpe uneori si totodata trebuie sa platesti destul de mult pentru a lua cu tine mai multe bagaje.

Calatorind cu microbuzul vei ajunge mult mai rapid la destinatie decat cu autocarul, de exemplu. De asemenea, firmele de transport persoane mai efectueaza curse si cu masini care dispun de 7 sau 9 locuri, iar acestea sunt chiar si mai rapide.

De obicei, cu cat masina cu care se efectueaza cursa are un numar mai mic de locuri, cu atat vei ajunge mai repede la destinatie.

Poti lua bagaje cu tine fara sa platesti

Un alt motiv pentru care sa alegi sa mergi in strainatate cu microbuzul este faptul ca vei putea lua cu tine una sau mai multe genti fara sa platesti ceva in plus. Asta deoarece majoritatea microbuzelor care efectueaza astfel de curse au un portbagaj mare sau chiar o mica remorca cu ajutorul careia cara bagajele.

Clientii pot lua cu ei o geanta sau chiar mai multe fara sa plateasca in plus. Fiecare firma are politica sa in acest sens, deci conditiile pot fi diferite de la o firma la alta.

Transport direct la adresa

Atunci cand calatoresti cu autocarul cu siguranta acesta are locatii exacte unde opreste, dimensiunile sale si numarul mare de persoane fiind aspecte care nu permit transportul la adresa. In schimb, atunci cand alegi sa calatoresti cu microbuzul, numarul de persoane este mai mic, iar soferii isi vor stabili ruta in functie de adresa fiecaruia.

Astfel, fiecare va fi lasat direct la destinatie, fara a mai fi nevoie sa apelezi la cunoscuti sa te ajute cu bagajele, sau sa folosesti mijloacele de transport in comun. Acesta este de fapt unul dintre principalele avantaje ale transportului international cu microbuzul.

Curse zilnice

Foarte multe firme care se folosesc de microbuze pentru a transporta persoane in diferite tari din Europa efectueaza curse cu plecari zilnice. Astfel, vei gasi mult mai usor o masina libera pentru a calatori in Germania, sau pentru a te intoarce in tara, decat un avion sau un autocar. De asemenea, preturile nu vor fi mai mari daca vei cumpara biletul pe ultima suta de metri, precum in alte cazuri.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre principalele motive pentru care ar trebui sa alegi sa pleci in strainatate cu microbuzul, in defavoarea altor variante. Desigur ca mai exista si alte beneficii ale acestui tip de transport, insa cu siguranta le vei descoperi in timpul calatoriilor. Apoi le poti impartasi si cu alte persoane.